Når faren lurer (e-bog) af Monica Kee
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Monica Keenan (forfatter)

Når faren lurer (Juvelen #1) e-bog

DKK 75
(0)
Candy McCabe har brug for et lift til San Francisco, og skæbnen vil, at hendes eksmand B.J. McCabe ender med at køre hende i sin ildrøde Trans Am. Candy kan ikke undgå at spekulere over, hvad skæbnen ellers har tiltænkt hende. Udover at køre sin ekskone til San Francisco har B.J. McCabe også planer om at finde den svindler, som har stjålet hendes penge. Undervejs åbner der sig nye muligheder og hvis Candy ikke træder på bremsen, kan det ende med at blive en ny begyndelse for dem begge. Mon...
DKK 75
Forfattere Monica Keenan (forfatter), Bonnie Lis Nielsen (oversætter), Lise Schultz Lorentzen (oversætter), Birte Kaae (oversætter), Anne-Marie Høgdall (oversætter)
Udgivet 30 januar 2018
Længde 90 sider
Genrer Romantik, Noveller, Romaner, Skønlitteratur, Romantik og Erotik
Serie Juvelen
Nummer i serie 1
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711823262
Candy McCabe har brug for et lift til San Francisco, og skæbnen vil, at hendes eksmand B.J. McCabe ender med at køre hende i sin ildrøde Trans Am. Candy kan ikke undgå at spekulere over, hvad skæbnen ellers har tiltænkt hende. Udover at køre sin ekskone til San Francisco har B.J. McCabe også planer om at finde den svindler, som har stjålet hendes penge. Undervejs åbner der sig nye muligheder og hvis Candy ikke træder på bremsen, kan det ende med at blive en ny begyndelse for dem begge. Monica Keenan er en amerikansk romanceforfatter, der har udgivet novellen "Candy‘s Man", der blev oversat til dansk med titlen "Når faren lurer" og udgivet som del af romanceserien Juvelen. Juvelen er en serie fyldt med historier om kærlighed, romantik, spænding og lidenskab.