Når solen står højest (e-bog) af Pern
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Pernille Juhl (forfatter)

Når solen står højest (Gråstenertilogien) e-bog

DKK 164
(1)
Andet bind i Gråstenertrilogien. Sønderjyden Anders er kommet hjem efter ufrivilligt at have været soldat i 1. Verdenskrig. Han gifter sig med Marie, som han har længtes efter i krigens lange år. ’Når solen står højest’ er et forrygende familiedrama og en selvstændig fortsættelse af ’Vent på mig Marie’. Anders kæmper for at glemme krigen og komme videre. Marie går sine egne veje, og imens vokser børnene Carl og Jenny op. Carl er god til at lave ballade i skolen, og Jenny drømmer om at forand...
DKK 164
DKK 164
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Pernille Juhl (forfatter)
Forlag Juhl's Forlag
Udgivet 13 oktober 2014
Længde 349 sider
Genrer Romantik, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur, Romantik og Erotik
Serie Gråstenertilogien
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788799660537
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Andet bind i Gråstenertrilogien. Sønderjyden Anders er kommet hjem efter ufrivilligt at have været soldat i 1. Verdenskrig. Han gifter sig med Marie, som han har længtes efter i krigens lange år. ’Når solen står højest’ er et forrygende familiedrama og en selvstændig fortsættelse af ’Vent på mig Marie’. Anders kæmper for at glemme krigen og komme videre. Marie går sine egne veje, og imens vokser børnene Carl og Jenny op. Carl er god til at lave ballade i skolen, og Jenny drømmer om at forandre verden. Under 2. verdenskrig ser tingene sort ud for familien Andersen, efterhånden som konflikterne tilspidses i og omkring familien. Spørgsmålet er, om det efterhånden tyndslidte familiesammenhold kan overvinde fortidens skygger. Om ’Vent på mig Marie’ skrev pressen: Berlingske tidende, Bent Blüdnikow: ”… denne autentiske roman, der både giver indtryk af blodige slag ved fronterne og af hjemmelivet i Graasten, hvor Marie længes efter soldaterkæresten. I modsætning til andre bøger om Første Verdenskrig ender den med håb.” Folkebladet, Arne Mariager: ”Man kommer til at holde af mejeristen og soldaten Anders Andersen og hans yndige kæreste lærerinden Marie.”
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Dette er efterfølgeren til " Vent på mig Marie " I denne bog følger vi igen Anders og Marie. 1. verdenskrig er slut og Anders og Marie bliver gift og får to børn. Vi følger deres liv i Gråsten frem til midten af 2. verdenskrig. En skøn og velskrevet krønike. Vil nu nyde at gå igang med 3. bog i serien.