Nat efter nat (e-bog) af Lauren Blake
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Lauren Blakely (forfatter)

Nat efter nat e-bog

DKK 84
(1)
Clay Nichols er alt det, Julia Bell ikke vidste, at hun ville have og nøjagtig det, hun ikke kan få. Men Clay er fast besluttet på at gøre Julia til sin. Koste, hvad det vil. Men Julias mørke hemmeligheder truer med, at ødelægge enhver chance for lykke. Men tiltrækningen mellem dem kan ikke benægtes. Kan to mennesker, brændt af kærligheden, lære at stole på den igen, når begær og passion mødes af farer overalt, hvor de går? Nat efter nat er første bind i den populære og stærkt erotiske Sedu...
DKK 84
DKK 84
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Undertitel Seductive nights 1
Forfattere Lauren Blakely (forfatter), Lars Bøgeholt Pedersen (oversætter)
Forlag FLAMINGO
Udgivet 26 oktober 2015
Genrer Romantik, Romantik og Erotik
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702191653
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Clay Nichols er alt det, Julia Bell ikke vidste, at hun ville have og nøjagtig det, hun ikke kan få. Men Clay er fast besluttet på at gøre Julia til sin. Koste, hvad det vil. Men Julias mørke hemmeligheder truer med, at ødelægge enhver chance for lykke. Men tiltrækningen mellem dem kan ikke benægtes. Kan to mennesker, brændt af kærligheden, lære at stole på den igen, når begær og passion mødes af farer overalt, hvor de går? Nat efter nat er første bind i den populære og stærkt erotiske Seductive nights-serie, der følges op af Efter denne nat og Endnu en nat. Lauren Blakely er New York Times og USA Today bestsellerforfatter. Hendes bøger har solgt i mere end en million eksemplarer verden over og er oversat til flere sprog.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Nat efter nat

Seductive Nights 1 Nat efter Nat af Lauren Blakely Clay Nichols er stjerneadvokat i New York, Julia Bell bartender i egen bar i den anden ende af landet de mødes en enkelt nat og deres fantastiske kemi kan de ikke lade sig gå forbi. Julia har skeletter i skabet, og vil gøre alt for at Clay ikke bliver trukket ind i de vanskeligheder hun er i. Clay har brændt sig før og hader løgne. Kan de finde ud af det, eller bliver det kun til endnu en weekend sammen. Seductive Nights er en erotisk historie som ikke spare på lagengymnastikken, som fylder meget og kan overskygge den spændende historie der faktisk er. Jeg savner lidt dybde på personerne, og historien er hurtig læst, og vil du have afslutningen skal du have fat på den næste bog i serien som hedder "Efter denne nat" Lauren Blakely skriver så alle kan følge med og det er letlæseligt. Er du til erotiske historier som en lille snack, er det denne her du skal læse.