Nazitøsen (e-bog) af Jessika Devert
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Jessika Devert (forfatter)

Nazitøsen e-bog

DKK 180
(1)
Nazitøsen Hun havde et hagekors tatoveret på foden og en SS-soldat på benet. Sammen med sin kæreste sang hun duetter om udryddelse, og var en del af inderkredsen i ​​den svenske nynazistiske bevægelse. I tre år levede Anna-Lena Joners Larsson sammen med en af ​​Sveriges mest berømte nazister. Eric var forsanger i et af Europas største white-power bands, og Anna-Lena blev deres turnémanager. Langsomt men sikkert blev hun trukket dybere og dybere ind i en isoleret verden, fyldt med vrede og...
DKK 180
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Jessika Devert (forfatter)
Udgivet 1 marts 2017
Længde 336 sider
Genrer Biografier, Biografier og Erindringer
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9789150787795
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Nazitøsen Hun havde et hagekors tatoveret på foden og en SS-soldat på benet. Sammen med sin kæreste sang hun duetter om udryddelse, og var en del af inderkredsen i ​​den svenske nynazistiske bevægelse. I tre år levede Anna-Lena Joners Larsson sammen med en af ​​Sveriges mest berømte nazister. Eric var forsanger i et af Europas største white-power bands, og Anna-Lena blev deres turnémanager. Langsomt men sikkert blev hun trukket dybere og dybere ind i en isoleret verden, fyldt med vrede og had. Under koncerter i både Europa og USA, blev det blonde nordiske par hyldet af Ku Klux Klan og andre racistiske organisationer. Lige indtil den dag, hvor det hele faldt fra hinanden. I Nazitøsen fortæller Anna-Lena åbent om sit liv til Jessika Devert. Om årene som nazist, om kærligheden til Erik, og om den svære vej ud af bevægelsen – og tilbage til et normalt liv.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Velskrevet roman. Fortæller om Anna-Lena og hendes liv. Hvordan tilfældigheder gør at hun møder Eric. Han er sanger og nazist. Historien om hvordan Anna-Lena langsom ændrer sig og ender med at have nogle holdninger som egentlig slet ikke er nogen hun mener. Gribende bog.