Nedslag i børnelitteraturforskningen
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Anette Øster (forfatter), Line Beck Rasmussen (forfatter), Elina Druker (forfatter), Anna Karlskov Skyggebjerg (forfatter), Helene Høyrup (forfatter), Jana Pohl (forfatter), Astri Ramsfjell (forfatter)

Nedslag i børnelitteraturforskningen e-bog

DKK 36
(0)
Jubilæumsnummeret rummer artikler om nogle af de emner og synsvinkler, som præger børnelitteraturforskningen i dag. Der er plads til generelle studier af eksempelvis billedbogens, poesiens og literacy-begrebets historie, og der er rum for mere analytiske og polemiske studier af historie- og kristendomsformidlingen i børnelitteratur. Forskningen i børnelitteratur viser sig i høj grad at være et tværfagligt anliggende, idet elementer fra fx historie- og medievidenskab, kunsthistorie, pædagogi...
DKK 36
Forfattere Anette Øster (forfatter), Line Beck Rasmussen (forfatter), Elina Druker (forfatter), Anna Karlskov Skyggebjerg (forfatter), Helene Høyrup (forfatter), Jana Pohl (forfatter), Astri Ramsfjell (forfatter)
Udgivet 15 december 2009
Længde 170 sider
Genrer Litteraturvidenskab, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788778674876
Jubilæumsnummeret rummer artikler om nogle af de emner og synsvinkler, som præger børnelitteraturforskningen i dag. Der er plads til generelle studier af eksempelvis billedbogens, poesiens og literacy-begrebets historie, og der er rum for mere analytiske og polemiske studier af historie- og kristendomsformidlingen i børnelitteratur. Forskningen i børnelitteratur viser sig i høj grad at være et tværfagligt anliggende, idet elementer fra fx historie- og medievidenskab, kunsthistorie, pædagogik og litteraturvidenskab bliver sat i spil. Nedslag i Børnelitteraturforskningen 10 er udkommet i en skriftserie, som Center for Børnelitteratur udgiver i samarbejde med Roskilde Universitetsforlag.