Nervepirrende pædagogik (e-bog) af Bo
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Bo Steffensen (forfatter), Theresa S.S. Schilhab (forfatter)

Nervepirrende pædagogik e-bog

DKK 169
(0)
Hvordan kan viden om hjernens udvikling bruges inden for pædagogik? Bliver vi for eksempel klogere af at bevæge os? Dikterer vores biologi perioder for bestemte typer indlæring, fx af sprog? Og er det rigtigt, at der kan testes for al den viden, som er vigtig at få lært i folkeskolen? I Nervepirrende pædagogik giver eksperter i videnskabsteori, hjerneforskning og sprogvidenskab deres bud. Samtidig giver bogen en bred introduktion til det, man kan kalde pædagogisk neurovidenskab - et nyt fel...
DKK 169
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Undertitel en introduktion til pædagogisk neurovidenskab
Forfattere Theresa S. S. Schilhab (redaktør), Bo Steffensen (redaktør), Bo Steffensen (forfatter), Theresa S.S. Schilhab (forfatter)
Udgivet 1 januar 2007
Længde 264 sider
Genrer Psykologi og Pædagogik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788750040231
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Hvordan kan viden om hjernens udvikling bruges inden for pædagogik? Bliver vi for eksempel klogere af at bevæge os? Dikterer vores biologi perioder for bestemte typer indlæring, fx af sprog? Og er det rigtigt, at der kan testes for al den viden, som er vigtig at få lært i folkeskolen? I Nervepirrende pædagogik giver eksperter i videnskabsteori, hjerneforskning og sprogvidenskab deres bud. Samtidig giver bogen en bred introduktion til det, man kan kalde pædagogisk neurovidenskab - et nyt felt, der tænker viden fra neurovidenskab sammen med pædagogik. Forfatterne viser, at natur har afgørende indflydelse på kultiveringen af mennesket, men at der samtidig er - og ikke mindst bør være - grænser for, hvad vi tillægger vores biologi. Er den udbredte brug af Howard Gardners multiple intelligenser i det danske skolesystem fx at gå for vidt?At tænke neurovidenskab ind i en pædagogisk ramme er et udfordrende og vanskeligt projekt, men ikke desto mindre påkrævet, da det bidrager med vigtige perspektiver på pædagogik og læring.