Nøgne billeder (e-bog) af Ove Christe
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Ove Christensen (forfatter), Birger Langkjær (forfatter), Anne Jerslev (forfatter), Torben Grodal (forfatter), Palle Schantz Lauridsen (forfatter), Ib Bondebjerg (forfatter)

Nøgne billeder e-bog

DKK 164
(0)
De danske dogmefilm har udfordret publikum med deres placering mellem tradition og fornyelse. I Nøgne billeder tager en række filmforskere udfordringen op gennem grundige analyser af de enkelte dogmefilm. I fokus står instruktørernes meget forskellige udmøntning af dogmereglerne. Nøgne billeder kaster et indgående blik på hver af de indtil videre ti danske dogmefilm. Der er skarpe iagttagelser og spændende fortolkninger af alle de kendte film fra »Festen« og »Idioterne« til »Forbrydelser«. B...
DKK 164
Undertitel De danske dogmefilm
Forfattere Ove Christensen (forfatter), Birger Langkjær (forfatter), Anne Jerslev (forfatter), Torben Grodal (forfatter), Palle Schantz Lauridsen (forfatter), Ib Bondebjerg (forfatter)
Udgivet 1 juni 2004
Længde 237 sider
Genrer Kunst, Musik, Teater og Film, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788773324080
De danske dogmefilm har udfordret publikum med deres placering mellem tradition og fornyelse. I Nøgne billeder tager en række filmforskere udfordringen op gennem grundige analyser af de enkelte dogmefilm. I fokus står instruktørernes meget forskellige udmøntning af dogmereglerne. Nøgne billeder kaster et indgående blik på hver af de indtil videre ti danske dogmefilm. Der er skarpe iagttagelser og spændende fortolkninger af alle de kendte film fra »Festen« og »Idioterne« til »Forbrydelser«. Bogen er selvskreven ikke kun i filmundervisningen, men overalt, hvor film diskuteres. Nøgne billeder er et ‘must have’ for filmelskere.