Nudge (e-bog) af Katrine Lund Skov, I
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Katrine Lund Skov (forfatter), Inge Schiermacher (forfatter), Rikke Larsen (forfatter), Andreas Maaløe Jespersen (forfatter), Merete Norsker Bergsøe (forfatter)

Nudge e-bog

DKK 158
(0)
Med Nudge foreligger den første bog på dansk om emnet Kan man påvirke folk til de "rigtige" valg? - og hvis ja, hvordan kan man i så fald designe tiltag, der puffer folk i retning af en ønsket adfærd. Forfatterne viser ved hjælp af eksempler, hvordan nudge er anvendt og kan anvendes på tværs af fag og sektorer. Bogen henvender sig primært til studerende ved professionshøjskoler og til ansatte i kommuner, der beskæftiger sig med nudge som en del af deres studie eller i deres daglige arbejd...
DKK 158
Forfattere Katrine Lund Skov (forfatter), Inge Schiermacher (forfatter), Rikke Larsen (forfatter), Andreas Maaløe Jespersen (forfatter), Merete Norsker Bergsøe (forfatter)
Udgivet 22 januar 2014
Længde 168 sider
Genrer Videnskab og Teknologi, Samfund og Politik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788757133370
Med Nudge foreligger den første bog på dansk om emnet Kan man påvirke folk til de "rigtige" valg? - og hvis ja, hvordan kan man i så fald designe tiltag, der puffer folk i retning af en ønsket adfærd. Forfatterne viser ved hjælp af eksempler, hvordan nudge er anvendt og kan anvendes på tværs af fag og sektorer. Bogen henvender sig primært til studerende ved professionshøjskoler og til ansatte i kommuner, der beskæftiger sig med nudge som en del af deres studie eller i deres daglige arbejde. Læseren får kendskab til nudge begrebets grundlag, og formålet med bogen er at bidrage til, at læseren kan arbejde dynamisk med opgaveløsning inden for udviklingen af velfærd. Nudge kan anvendes på de tværprofessionelle forløb og moduler samt på professionshøjskolernes innovations- og udviklingsmoduler.