Ny energi og innovation i Danmark (e-
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Mads Borup (forfatter), Per Dannemand Andersen (forfatter), Anne Nygaard Tanner (forfatter), Birgitte Gregersen (forfatter)

Ny energi og innovation i Danmark e-bog

DKK 184
(0)
Nye energiteknologier er en vigtig nøgle til på én og samme tid at afhjælpe klima- og miljøproblemer, forbedre energisystemerne, og skabe erhvervsudvikling og beskæftigelse. Bogen præsenterer en omfattende analyse af innovationssystemer og samspilsmønstre inden for ny dansk energiteknologiudvikling, og den diskuterer, hvorvidt rammebetingelserne for den danske teknologiudvikling er gode nok, og om offentligt-privat samspil på området kan forbedres. I analyserne indgår dybdegående undersøgelse...
DKK 184
Forfattere Mads Borup (forfatter), Per Dannemand Andersen (forfatter), Anne Nygaard Tanner (forfatter), Birgitte Gregersen (forfatter)
Udgivet 1 november 2009
Længde 174 sider
Genrer Videnskab og Teknologi, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788757492798
Nye energiteknologier er en vigtig nøgle til på én og samme tid at afhjælpe klima- og miljøproblemer, forbedre energisystemerne, og skabe erhvervsudvikling og beskæftigelse. Bogen præsenterer en omfattende analyse af innovationssystemer og samspilsmønstre inden for ny dansk energiteknologiudvikling, og den diskuterer, hvorvidt rammebetingelserne for den danske teknologiudvikling er gode nok, og om offentligt-privat samspil på området kan forbedres. I analyserne indgår dybdegående undersøgelser om omåderne bioenergi, vindenergi, brint & brændselsceller, solceller og energieffektive teknologier. Bogen har et rigt figur- og talmateriale, bl.a. fra en større spørgeskemaundersøgelse om aktiviteter og samspil inden for dansk energiinnovation.Bogen giver overblik og indblik til eftertanke for politikere, virksomhedsledere, interesseorganisationer, forskere og andre med interesse for, hvordan dansk energiinnovation kan styrkes.Analyserne er udført i forskningsprojektet Rammebetingelser, innovationsevne og erhvervsmæssige vækstbetingelser på energiområdet. Projektet har modtaget økonomisk støtte fra Energiforskningsprogrammet.Mads Borup, Per Dannemand Andersen og Anne Nygaard Tanner er forskere ved Institut for Planlægning, Innovation og Ledelse, Danmarks Tekniske Universitet. Birgitte Gregersen er lektor ved Institut for Erhvervsstudier, Aalborg Universitet.