Og halsen af en svane (e-bog) af Lone
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Lone Landmand (forfatter), Søren Sørøver (forfatter)

Og halsen af en svane (Lone Landmand #2) e-bog

DKK 133
(0)
"Og halsen af en svane" er efterfølgeren til Lone Landmands første madbog "Hønsefødder & Gulerødder". Denne bog er skabt sammen med Søren Sørøver, og den består af udvalgte opskrifter tilblevet over en årrække i Brandbygegaards køkken. Det er med andre ord de bedste forretter, salater, hovedretter, desserter, kager og syltede sager; dem der ikke må gå tabt eller svinde bort i evig glemsel. Her er fingernemme forretter som stegte grønne tomater, magtfuld pastinaksuppe, kyllingefrikassé, s...
DKK 133
Undertitel Mad, kærlighed og venskab hænger sammen
Forfattere Lone Landmand (forfatter), Søren Sørøver (forfatter), Kristine Lindbjerg (redaktør), Lone Vitus (illustrator)
Udgivet 20 november 2016
Længde 224 sider
Genrer Mad og Gastronomi, Sundhed, Livsstil og Fritid
Serie Lone Landmand
Nummer i serie 2
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788799633296
"Og halsen af en svane" er efterfølgeren til Lone Landmands første madbog "Hønsefødder & Gulerødder". Denne bog er skabt sammen med Søren Sørøver, og den består af udvalgte opskrifter tilblevet over en årrække i Brandbygegaards køkken. Det er med andre ord de bedste forretter, salater, hovedretter, desserter, kager og syltede sager; dem der ikke må gå tabt eller svinde bort i evig glemsel. Her er fingernemme forretter som stegte grønne tomater, magtfuld pastinaksuppe, kyllingefrikassé, solgul kinesisk omelet, festsalat, hindbærpavlova, valnøddeboller, mangfoldighedsbrød, syltede rødløg, uforglemmelig tærte med sølvbeder, evolutionskage, magiske makronsnitter, chilipasta, kaffelikør og selvfølgelig den sjæleplejende æblekage. Blandt andet. Mad er ikke bare mad, og en opskrift er ikke bare en opskrift. Det afgørende er den omhu og omtanke, der lægges i valget af råvarer og i tilberedningen. Er hjertet med, bliver mad en gave, der indeholder så meget mere end næring til kroppen - mad kan skabe inderlig glæde, føre mennesker sammen og ændre verden. Al magt til maden!