Økonomi og kristendom (e-bog) af Andr
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode

Økonomi og kristendom e-bog

DKK 159
(0)
Økonomi handler om udveksling. Om goder og ressourcer, der skifter hænder. Økonomi er med andre ord et udtryk for, at vi mennesker har med hinanden at gøre. Men hvilken betydning skal økonomi tillægges, hvordan indretter vi økonomier bedst, og med hvilket mål? Og har svarene på disse spørgsmål med Gud at gøre – hvad siger kristendommen om økonomi? Det er de spørgsmål, som en række fagpersoner, de fleste med tilknytning til kirkelivet i Danmark, drøfter i denne bog, Resultatet er en bred samt...
DKK 159
Undertitel Hvad Guds er
Forfattere Andreas Østerlund Nielsen (forfatter), Andreas Østerlund Nielsen (redaktør), Jonas Adelin Jørgensen (redaktør), Martin Ishøy (redaktør)
Forlag Eksistensen
Udgivet 21 marts 2019
Længde 261 sider
Genrer Religion og Filosofi, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788741004754
Økonomi handler om udveksling. Om goder og ressourcer, der skifter hænder. Økonomi er med andre ord et udtryk for, at vi mennesker har med hinanden at gøre. Men hvilken betydning skal økonomi tillægges, hvordan indretter vi økonomier bedst, og med hvilket mål? Og har svarene på disse spørgsmål med Gud at gøre – hvad siger kristendommen om økonomi? Det er de spørgsmål, som en række fagpersoner, de fleste med tilknytning til kirkelivet i Danmark, drøfter i denne bog, Resultatet er en bred samtale, som går på tværs af de sædvanlige politiske, økonomiske og kirkelige skel og dagsordener. Der skrives med passion, fordi forfatterne er overbeviste om, at kristendommen har noget vigtigt at bidrage med ind i den aktuelle økonomiske situation, som indbefatter nøden i verden, de sociale udfordringer i Danmark såvel som klimakrisen. Bogen giver ikke ét færdigt svar. Læserne inspireres i stedet til selv at fortsætte samtalen om, hvad der er de bedste økonomiske midler til at gøre verden til et endnu bedre sted at leve for flere – og opmuntres til at gøre noget ved det!