Oldtidssagaerne. Bind 2 (e-bog) af In
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Ingen Forfatter (forfatter)

Oldtidssagaerne. Bind 2 (Oldtidssagaerne) e-bog

DKK 52
(0)
Oldtidssagaerne har fra gammel tid spillet en enorm rolle for vores viden om den ældre danske historie; uden oldtidssagaerne ville den danske sagnhistorie ganske enkelt være både kortere og kedeligere. Med dette kulturhistorisk vigtige oversættelsesprojekt tilvejebringes den første samlede oversættelse af oldtidssagaerne. I et mundret og moderne dansk gøres samtlige oldtidssagaer tilgængelige for danske læsere. Seriens i alt otte bind er illustreret af Peter Brandes, som har skabt ni nye træs...
DKK 52
Undertitel Sagaen om Hervør og Hejdrek, Rolf Krakes saga, Skjoldungernes saga
Forfattere Ingen Forfatter (forfatter), Annette Lassen (oversætter), Erik Skyum-Nielsen (oversætter), Kim Lembek (oversætter), Peter Springborg (oversætter), Rolf Stavnem (oversætter)
Forlag Gyldendal
Udgivet 8 februar 2017
Genrer Litteraturvidenskab, Faglitteratur
Serie Oldtidssagaerne
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702183481
Oldtidssagaerne har fra gammel tid spillet en enorm rolle for vores viden om den ældre danske historie; uden oldtidssagaerne ville den danske sagnhistorie ganske enkelt være både kortere og kedeligere. Med dette kulturhistorisk vigtige oversættelsesprojekt tilvejebringes den første samlede oversættelse af oldtidssagaerne. I et mundret og moderne dansk gøres samtlige oldtidssagaer tilgængelige for danske læsere. Seriens i alt otte bind er illustreret af Peter Brandes, som har skabt ni nye træsnit i farver til hvert bind. Ligeledes har han stået for typografi og omslag. Serien er redigeret af Annette Lassen. Oldtidssagaerne 2 indeholder: Sagaen om Hervør og Hejdrek, Rolf Krakes saga og Skjoldungernes saga.