Oldtidssagaerne. Bind 6 (e-bog) af In
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Ingen Forfatter (forfatter)

Oldtidssagaerne. Bind 6 (Oldtidssagaerne #6) e-bog

DKK 84
(0)
Oldtidssagaerne har fra gammel tid spillet en enorm rolle for vores viden om den ældre danske historie; uden oldtidssagaerne ville den danske sagnhistorie ganske enkelt være både kortere og kedeligere. Med dette kulturhistorisk vigtige oversættelsesprojekt tilvejebringes den første samlede oversættelse af oldtidssagaerne. I et mundret og moderne dansk gøres samtlige oldtidssagaer tilgængelige for danske læsere. Seriens i alt otte bind er illustreret af Peter Brandes, som har skabt ni nye træs...
DKK 84
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Undertitel Sagaen om Sturløg den Stræbsomme, Ganger-Rolfs saga, Halfdan Ejstenssøns saga, Romund Gripssøns saga
Forfattere Ingen Forfatter (forfatter), Rolf Stavnem (oversætter), Annette Lassen (oversætter), Kim Lembek (oversætter), Erik Skyum-Nielsen (oversætter), Peter Springborg (oversætter)
Forlag Gyldendal
Udgivet 13 november 2018
Længde 192 sider
Genrer Litteraturvidenskab, Faglitteratur
Serie Oldtidssagaerne
Nummer i serie 6
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702263817
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Oldtidssagaerne har fra gammel tid spillet en enorm rolle for vores viden om den ældre danske historie; uden oldtidssagaerne ville den danske sagnhistorie ganske enkelt være både kortere og kedeligere. Med dette kulturhistorisk vigtige oversættelsesprojekt tilvejebringes den første samlede oversættelse af oldtidssagaerne. I et mundret og moderne dansk gøres samtlige oldtidssagaer tilgængelige for danske læsere. Seriens i alt otte bind er illustreret af Peter Brandes, som har skabt ni nye træsnit i farver til hvert bind. Ligeledes har han stået for typografi og omslag. Serien er redigeret af Annette Lassen. De to første bind udkom i april 2016. Bind 6 indeholder: Sagaen om Sturløg den Stræbsomme. Ganger-Rolfs saga. Halfdan Ejstenssøns saga. Romund Gripssøns saga.