Opgaveskrivning for praktikere (e-bog
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Christina Gamborg Holm (forfatter), Anni Schmidt Pedersen (forfatter), Trine Teglhus (forfatter), Mia Søiberg (forfatter), Henrik Thomsen (forfatter)

Opgaveskrivning for praktikere e-bog

DKK 244
(0)
Denne bog er til dig, som er i gang med en efteruddannelse og som har brug for hjælp til at skabe forbindelse mellem din praksis, din uddannelse og din opgave. Opgaveskrivning for praktikere guider dig blandt andet i problemformulering, den viser hvordan du bryder opgaveskrivningen op i håndterbare elementer, og hvordan du samler dem igen. På den måde kan du allerede fra opgavens begyndelse skærpe dit fokus og gøre opgaveskrivningen til en lettere og mere lærerig proces. Bogen er delt op i ...
DKK 244
Forfattere Christina Gamborg Holm (forfatter), Anni Schmidt Pedersen (forfatter), Trine Teglhus (forfatter), Mia Søiberg (forfatter), Henrik Thomsen (forfatter)
Udgivet 11 juli 2016
Længde 176 sider
Genrer Sprog og Ordbøger, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788759327319
Denne bog er til dig, som er i gang med en efteruddannelse og som har brug for hjælp til at skabe forbindelse mellem din praksis, din uddannelse og din opgave. Opgaveskrivning for praktikere guider dig blandt andet i problemformulering, den viser hvordan du bryder opgaveskrivningen op i håndterbare elementer, og hvordan du samler dem igen. På den måde kan du allerede fra opgavens begyndelse skærpe dit fokus og gøre opgaveskrivningen til en lettere og mere lærerig proces. Bogen er delt op i opgavetyper. Find den type opgave du skal skrive, og lad kapitlet guide, inspirere og hjælpe dig i dit arbejde med at få opgaven skrevet fra du starter til du er færdig. Desuden er bogen fyldt med værktøjer, ekspertbidrag fra blandt andet studerende og undervisere om temaer, som er relevante for opgaveskrivning samt eksempler fra opgaver, der viser hvordan man gør!