Oprørerne (e-bog) af Julie Kagawa
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Julie Kagawa (forfatter)

Oprørerne (Sagaen om Talon #2) e-bog

DKK 118
(1)
Oprørerne I Julie Kagawas trilogi skjuler drager sig i menneskekroppe blandt os. Desertør. Forræder. Oprører. Ember Hill har forladt drageorganisationen Talon og har sluttet sig til oprørslederen Cobalt og hans folk. Men Ember kan ikke glemme Garret Xavier Sebastian, dragedræberen fra Sankt Georg ordenen, som svigtede sin mission – at udrydde hele Embers slægt, da han reddede hende fra en af Talons snigmordere og dermed underskrev sin egen dødsdom. Fast besluttet på at redde Gar...
DKK 118
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Undertitel Sagaen om Talon
Forfattere Julie Kagawa (forfatter)
Udgivet 26 september 2016
Længde 400 sider
Genrer Børnebøger
Serie Sagaen om Talon
Nummer i serie 2
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9789150788372
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Oprørerne I Julie Kagawas trilogi skjuler drager sig i menneskekroppe blandt os. Desertør. Forræder. Oprører. Ember Hill har forladt drageorganisationen Talon og har sluttet sig til oprørslederen Cobalt og hans folk. Men Ember kan ikke glemme Garret Xavier Sebastian, dragedræberen fra Sankt Georg ordenen, som svigtede sin mission – at udrydde hele Embers slægt, da han reddede hende fra en af Talons snigmordere og dermed underskrev sin egen dødsdom. Fast besluttet på at redde Garret fra at blive henrettet, forsøger Ember at overbevise Cobalt om, at han skal hjælpe hende med at bryde ind i Sankt Georg ordenens hovedkvarter. De har flere snigmordere efter sig, og da de opdager, at Embers bror er en af dem, indser de, at de kan bruge Garret til deres egen fordel, for han kan bidrage med et helt nyt perspektiv i krigen mellem Talon og Sankt Georg-ordenen. Men en ny sammensværgelse har set dagens lys, og hemmelighederne som begge sider skjuler er både chokerende og livsfarlige. Ember bliver nødt til at beslutte sig. Vil hun trække sig tilbage og vente til det rette øjeblik til at slå tilbage, eller skal hun starte en krig?
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Dejlig læsning

Lad mig starte med at sige, SUPER god 2’er. Hvis man som jeg syntes, at bog nr. 1 i sagaen om Talon var god, er 2’eren fantastisk. Den er velskrevet, du hænger ikke fast nogle steder i handlingen. Jeg var fanget fra de første sider, men man skal hænge i. Bogen er stadig skrevet kapitel= persons virkelighed. I denne bog lære vi Riley bedre at kende, hvad der driver ham! Det vil sige at nu har vi 5 personer at finde rundt i. Det fungere nu fint, der var enkelte steder hvor jeg lige blev tabt et øjeblik. Men det er nemt at samle tråden igen. Man lære selvfølgeligt også mere om de andre personer i bogen, Dante har også en rimeligt central rolle i bogen. Vi kommer lidt tættere på at se hvordan den store drage organisation fungere. Der bliver luftet lidt skeletter, men ikke sådan at man helt ved hvad de har i ærmet. Historien vil jeg afsløre for meget af, men det er en hæsblæsende bog. Livet på flugt er ikke nogen dans på roser. Hvem kan man stole på?