På kanten af evigheden (e-bog) af Ken
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Ken Follett (forfatter)

På kanten af evigheden (Century-trilogien #3) e-bog

DKK 214
(8)
Riidrs beskrivelse: Med "PÅ KANTEN AF EVIGHEDEN" sætter Ken Follett punktum på den populære Century-trilogi, der indtil videre er solgt i mere end 400.000 eksemplarer alene i Danmark. Følg familierne fra "GIGANTERNES FALD" og "VERDENS VINTER" fra 1960’erne og frem - en tid præget af kold krig, fri kærlighed og rock’n’roll. I e-bogen "PÅ KANTEN AF EVIGHEDEN" følger vi børnebørnene af personerne fra "GIGANTERNES FALD". Romanen byder på gensyn med forældrene fra "VERDENS VINTER" og bed...
DKK 214
DKK 159
Undertitel Century-trilogien 3
Forfattere Ken Follett (forfatter), Alis Friis Caspersen (oversætter)
Udgivet 16 september 2014
Længde 1000 sider
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Serie Century-trilogien
Nummer i serie 3
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788763831055
Riidrs beskrivelse: Med "PÅ KANTEN AF EVIGHEDEN" sætter Ken Follett punktum på den populære Century-trilogi, der indtil videre er solgt i mere end 400.000 eksemplarer alene i Danmark. Følg familierne fra "GIGANTERNES FALD" og "VERDENS VINTER" fra 1960’erne og frem - en tid præget af kold krig, fri kærlighed og rock’n’roll. I e-bogen "PÅ KANTEN AF EVIGHEDEN" følger vi børnebørnene af personerne fra "GIGANTERNES FALD". Romanen byder på gensyn med forældrene fra "VERDENS VINTER" og bedsteforældrene, som har oplevet et langt, dramatisk århundrede. Den Kolde Krig er i centrum, fra Berlinmuren bliver rejst i 1961 til dens fald i 1989, og endnu engang fortæller Follett indlevende om de store historiske begivenheder gennem en række familier, der kæmper og ofrer sig for den personlige frihed – for dem selv og for dem, de holder af. I tredje og sidste bind af Ken Folletts populære trilogi følger vi familierne fra Giganternes fald og Verdens vinter fra 1960’erne og frem – en tid præget af kold krig, fri kærlighed og rock’n’roll. Berlin 1961. Rebecca Hoffmann, datter af Carla og Werner Franck, opdager, at hendes mand har haft sine egne skumle grunde til at gifte sig med hende, og i løbet af en eftermiddag mister hun både mand og job. Der er ingen fremtid for hende i Østberlin, og hun beslutter sig for at rejse til Vesten. Men for sent. Samtidig i Washington gør den unge sorte advokat George Jakes, søn af Greg Pesjkov og Jacky Jakes, sig klar til at stige på en bus, der skal føre en flok borgerrettighedsforkæmpere gennem Sydstaterne i protest mod den ulovlige raceadskillelse. En tur, der kommer til at få afgørende betydning for Georges fremtid, både hvad angår kvinder og karriere. På kanten af evigheden er tredje bind i Ken Folletts store trilogi om det 20. århundrede. Denne gang er det børnebørnene af personerne fra Giganternes fald, vi følger – fra Berlinmuren bliver rejst i 1961 til dens fald i 1989, og Follett fortæller igen lyslevende og bevægende om de store historiske begivenheder gennem en række familier, der kæmper og ofrer sig for den personlige frihed – for dem selv og dem, de elsker.

4 ud af 5

”Det er svært ikke at blive draget af Ken Folletts kulørte blanding af krig og kærlighed i denne velresearchede og underholdende maratonfortælling om de tre koldkrigsårtier.”

Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse