Pædagogik (e-bog) af Kirsten Lund Chr
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Kirsten Lund Christiansen (forfatter), Helle Mathar (forfatter), Jakob Ibsen Vedtofte (forfatter), Dorit Ibsen Vedtofte (forfatter)

Pædagogik e-bog

DKK 224
(0)
Pædagogik – for sundhedsprofessionelle henvender sig til stu­derende på de sundhedsfaglige professionsbacheloruddan­nelser og til de sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, jordemødre m.fl., der planlægger, gennemfører, reflekterer over eller udvikler den pædagogiske praksis i forbindelse med patientundervisning. Denne 2. udgave af bogen er gennemskrevet og suppleret med nye undersøgelser og ny viden til at belyse centrale pæ­dagogiske begreber, der kan anvendes i forbindelse med p...
DKK 224
Undertitel - for sundhedsprofessionelle
Forfattere Kirsten Lund Christiansen (forfatter), Dorit Ibsen Vedtofte (redaktør), Helle Mathar (forfatter), Jakob Ibsen Vedtofte (forfatter), Dorit Ibsen Vedtofte (forfatter)
Forlag Gads Forlag
Udgivet 17 august 2013
Længde 183 sider
Genrer Medicin, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788712049906
Pædagogik – for sundhedsprofessionelle henvender sig til stu­derende på de sundhedsfaglige professionsbacheloruddan­nelser og til de sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, jordemødre m.fl., der planlægger, gennemfører, reflekterer over eller udvikler den pædagogiske praksis i forbindelse med patientundervisning. Denne 2. udgave af bogen er gennemskrevet og suppleret med nye undersøgelser og ny viden til at belyse centrale pæ­dagogiske begreber, der kan anvendes i forbindelse med pa­tientundervisning. Bogen præsenterer videnskabsteoretiske positioner som bag­grund for at kunne forstå pædagogikkens grundlag og har en række eksempler på pædagogiske problemstillinger i sund­hedsvæsenet og har bl.a. både et juridisk og organisatorisk perspektiv på patientundervisning. Pædagogik – for sundhedsprofessionelle giver læseren mulig­hed for at forstå og anvende de udvalgte pædagogiske begre­ber i relationen mellem den sundhedsprofessionelle og patien­ten og giver et grundlag for at forstå kompleksiteten i pædagogisk praksis, hvor både pædagogisk viden, erfaringer og forskningsbaserede undersøgelser må fungere sammen.