Pædagogiske læreplaner (e-bog) af Sti
Tilføj til ønskeliste
Stig Broström (forfatter), Karsten Schnack (forfatter), Ophelia Achton (forfatter), Søren Kruse (forfatter), Henny Hammershøj (forfatter), Kjeld Kjertmann (forfatter), Mette Geldmann (forfatter), Niels Peter Erslev (forfatter), Grethe Sandholm (forfatter), Jesper Froda (forfatter), Hans Vejleskov (forfatter), Gert Oluf Hansen (forfatter), Lotte Kærså (forfatter), et al (forfatter)

Pædagogiske læreplaner e-bog

DKK 184
(0)
Med indførelse af læreplaner i daginstitutionen rejses en fornyet interesse for daginstitutionens pædagogik og for børns trivsel, læring, udvikling og dannelse. I bogens første kapitel redegøres kort for børnehavens historie, hvor det vises, at denne altid har været et læringsmiljø, at børn så at sige ikke har kunnet undgå at lære sig noget i børnehaven. I de efterfølgende kapitler diskuterer og reflekterer en række kendere af børnehavepædagogik de mål- og indholdstemaer loven udpeger. De enk...
DKK 184
Undertitel - at arbejde med didaktik i børnehaven
Forfattere Stig Broström (forfatter), Karsten Schnack (forfatter), Ophelia Achton (forfatter), Søren Kruse (forfatter), Henny Hammershøj (forfatter), Kjeld Kjertmann (forfatter), Mette Geldmann (forfatter), Niels Peter Erslev (forfatter), Grethe Sandholm (forfatter), Jesper Froda (forfatter), Hans Vejleskov (forfatter), Gert Oluf Hansen (forfatter), Lotte Kærså (forfatter), et al (forfatter)
Udgivet 1 januar 2008
Længde 221 sider
Genrer
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788776756383
Med indførelse af læreplaner i daginstitutionen rejses en fornyet interesse for daginstitutionens pædagogik og for børns trivsel, læring, udvikling og dannelse. I bogens første kapitel redegøres kort for børnehavens historie, hvor det vises, at denne altid har været et læringsmiljø, at børn så at sige ikke har kunnet undgå at lære sig noget i børnehaven. I de efterfølgende kapitler diskuterer og reflekterer en række kendere af børnehavepædagogik de mål- og indholdstemaer loven udpeger. De enkelte forfattere behandler deres indholdstema på et generelt niveau men med løbende reference til praksis, - og også til praktisk pædagogisk inspiration. Der er tilstræbt en dynamisk teori-praksis forbindelse uden at der gives færdige løsninger. Vigtigt er det, at den enkelte institution og pædagog selv konstruerer sin praksis. Bogens primære målgruppe er studerende på seminarierne og det pædagogiske personale i institutionerne.