Pagten (e-bog) af Marilyn Jordan
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Marilyn Jordan (forfatter)

Pagten (Juvelen #2) e-bog

DKK 106
(0)
"Hvis arvingen, Laurel Whitcomb, indehaver af Whitcomb Stormagasin, skal redde sin formue, skal hun finde sig en mand, som er født og opvokset i Tollis ... Hurtigt! Betingelserne i bedstemoderens testamente virker middelalderlige – især klausulen om et barn – men Laurel kan intet stille op. Og den eneste mand, der er lever op til kravene, er dyrlægen Ben Sayer. Han har brug for penge og accepterer Laurels ægteskabstilbud. Men der er én ting, de to nygifte aldrig havde ventet at finde: Ægte kæ...
DKK 106
Forfattere Marilyn Jordan (forfatter), Bonnie Lis Nielsen (oversætter), Lise Schultz Lorentzen (oversætter), Birte Kaae (oversætter), Anne-Marie Høgdall (oversætter)
Udgivet 9 februar 2018
Længde 190 sider
Genrer Romantik, Romaner, Skønlitteratur, Romantik og Erotik
Serie Juvelen
Nummer i serie 2
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711667132
"Hvis arvingen, Laurel Whitcomb, indehaver af Whitcomb Stormagasin, skal redde sin formue, skal hun finde sig en mand, som er født og opvokset i Tollis ... Hurtigt! Betingelserne i bedstemoderens testamente virker middelalderlige – især klausulen om et barn – men Laurel kan intet stille op. Og den eneste mand, der er lever op til kravene, er dyrlægen Ben Sayer. Han har brug for penge og accepterer Laurels ægteskabstilbud. Men der er én ting, de to nygifte aldrig havde ventet at finde: Ægte kærlighed – og løftet om en lykkelig fremtid ... Marilyn Jorden er pseudonym for Lynn Lochart en anglo-amerikansk forfatter, der er kendt for sine romanceromaner.