Pas på mig (e-bog) af Maya Banks
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Maya Banks (forfatter)

Pas på mig (Slow Burn #1) e-bog

DKK 106
(2)
Der er intet så farligt som at blive forelsket … Da den rige og magtfulde Caleb Devereauxs elskede lillesøster bliver kidnappet, må han gribe til utraditionelle midler for at finde hende igen. Ude af sig selv opsøger han en smuk og følsom ung kvinde, som er kendt for sin evne til at se de ting, der ellers er usynlige for det blotte øje. Ramie St. Claire er i stand til at føle andres smerte og kan derfor finde mennesker, der lider i det skjulte. Men hendes enestående evne har en pris: Hver g...
DKK 106
DKK 106
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Maya Banks (forfatter), Stine Holt Jensen (oversætter)
Udgivet 14 august 2015
Længde 288 sider
Genrer Thriller og Spænding, Erotik, Romantik, Romaner, Skønlitteratur, Romantik og Erotik, Krimier
Serie Slow Burn
Nummer i serie 1
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711462904
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Der er intet så farligt som at blive forelsket … Da den rige og magtfulde Caleb Devereauxs elskede lillesøster bliver kidnappet, må han gribe til utraditionelle midler for at finde hende igen. Ude af sig selv opsøger han en smuk og følsom ung kvinde, som er kendt for sin evne til at se de ting, der ellers er usynlige for det blotte øje. Ramie St. Claire er i stand til at føle andres smerte og kan derfor finde mennesker, der lider i det skjulte. Men hendes enestående evne har en pris: Hver gang hun bruger den, mister hun et stykke af sig selv. Da hun hjælper den desperate og uimodståeligt tiltrækkende Caleb med at finde sin søster, er det derfor nær ved at tilintetgøre hende. Selvom hans erotiske kraft drager hende til sig som en magnet, er hun nødt til at holde sig så langt fra ham som overhovedet muligt for at redde sig selv. Caleb er tynget af skyld over den smerte, han har forårsaget Ramie, og han er fast besluttet på at råde bod på den skade, han har forvoldt. Men bedst som han tror, at Ramie er forsvundet for altid, dukker hun op igen. Hun er i knibe, og hun har brug for hans hjælp. Og denne gang er Caleb villig til at risikere alt for at beskytte hende – også sit hjerte. "Formidabelt … Jeg elsker Maya Banks, og jeg elsker hendes bøger" – Jaci Burton, New York Times bestsellerforfatter MAYA BANKS er en amerikansk bestsellerforfatter kendt for sin evne til at skrive romaner, der emmer af kærlighed og erotik. Maya Banks har skrevet over 50 romaner, hvoraf trilogierne Breathless og Surrender er oversat til dansk. Med PAS PÅ MIG er Maya Banks tilbage med en sexet spændingsroman fuld af forførelse, begær og romantik. PAS PÅ MIG er første bog i Slow Burn-trilogien.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Jeg blev forelsket fra første kapitel i Maya Banks

Kærlighed fra første kapitel, er blevet vild med Maya Banks. Det var første møde med en, (for mig) ny forfatter, og det bliver bestemt ikke den sidste bog, jeg skal læse af den forfatter. Der er hvad jeg elsker ved en god roman, spænding eller et vis drive fra første kapitel. Maya Banks er kendt for sine erotiske romaner, så jeg havde lidt frygtet en ny Fifty Shades of Grey. Men det var det langt fra. Der masser af spænding krydret med lidt erotik og romantik, men erotikken var overhovedet ikke dominerende i handlingen. Jeg blev fanget af handlingen fra første kapitel, og havde nok læst bogen til ende med det samme, hvis det ikke lige var fordi jeg var på ferie med familien. Jeg skal helt klart læse mere fra denne fantastiske forfatter. Caleb prøver at redde sin lillesøster som er taget til fange af en modbydelig person. Han ser som eneste mulighed, at kontakte en ung, smuk kvinde som har en vis evne til at telepatere med ofre som gerningsmanden, har overfaldet og kidnappet. Den unge kvinde oplever på egen krop, hvad ofrene bliver udsat for, til stor fare for hende selv. Hun er jaget af gerningsmanden, og på et tidspunkt, har hun ingen anden mulighed end at kontakte Caleb, og bede ham om hjælp. Caleb forelsker sig i kvinden, og de bliver udsat for mangt og meget. Men vil hun elske Caleb og har de en fremtid sammen?? Utrolig spændende roman, med en uventet slutning, som også får en overraskende drejning. Alt i alt en super roman, som jeg varmt kan anbefale til alle. Måske mest til kvinder. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra mig.