Perlegrus og æbleflæsk (e-bog) af Asg
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Asger Berg (forfatter)

Perlegrus og æbleflæsk e-bog

DKK 66 Normal pris: DKK 87Du sparer: 25 %
(0)
Små humoristiske essays om hverdagsliv og dagligdagens mennesker omkring årtusindskiftet. Et udvalg af forfatterens avisklummer – fra dag til dag. Uddrag af bogen ÆBLEFLÆSK Solsorten får de fleste, men jeg sankede dog en posefuld af de nedfaldne under det gamle filippatræ. Med én hensigt: æbleflæsk. Siden sidste sæson er vi ganske vist blevet vegetarer, min hustru og jeg. Mest min hustru. Men som bekendt er der syv slags vegetarer: nogle må spise fisk, andre spiser æg eller smør, og atter...
DKK 66 Normal pris: DKK 87Du sparer: 25 %
Forfattere Asger Berg (forfatter), Susanne Ove (redaktør), A K (illustrator), Jørgen Saabye (illustrator), Henrik Monved (illustrator)
Udgivet 15 marts 2014
Længde 133 sider
Genrer Essays, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse unprotected
ISBN 9788793175532
Små humoristiske essays om hverdagsliv og dagligdagens mennesker omkring årtusindskiftet. Et udvalg af forfatterens avisklummer – fra dag til dag. Uddrag af bogen ÆBLEFLÆSK Solsorten får de fleste, men jeg sankede dog en posefuld af de nedfaldne under det gamle filippatræ. Med én hensigt: æbleflæsk. Siden sidste sæson er vi ganske vist blevet vegetarer, min hustru og jeg. Mest min hustru. Men som bekendt er der syv slags vegetarer: nogle må spise fisk, andre spiser æg eller smør, og atter andre drikker komælk. Og jeg mener at høre til den ottende kategori, som gerne må spise én portion æbleflæsk om året. Jeg skrællede og snittede og fjernede kernehuse og stillede alt klart til min hustru. Det var hendes maddag. Så blev det spisetid, og ind på bordet kom de kogte kartofler, det grove rugbrød og – æblemos. Ak, lille solsort, du kunne gerne have beholdt det hele! For æbleflæsk uden flæsk er dog en skrækkelig blanding! Forfatterbiografi: Asger Berg, født 1949. Cand.mag., tidligere gymnasielærer. Har skrevet artikler, avisklummer, sange og revyviser i eget navn eller under mærket ”Mimersvæld” eller ”Lars Kanit.”