Persondataloven og sagsbehandling i p
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Ulrich Stig Jensen (forfatter)

Persondataloven og sagsbehandling i praksis e-bog

DKK 329
(0)
Persondataloven og sagsbehandling i praksis henvender sig til alle, der er i berøring med behandling af afgørelsessager i den offentlige forvaltning. Både studerende, praktikere, konsulenter og andre, der har behov for indsigt i persondatalovens samspil med og indflydelse på konkret sagsbehandling kan have glæde af bogen. Bogen er den eneste, der har specielt fokus på persondatalovens regler ved behandling af persondata i forbindelse med afgørelsessager. Persondatalovens grundregler gennemg...
DKK 329
Forfattere Ulrich Stig Jensen (forfatter)
Udgivet 3 oktober 2011
Længde 187 sider
Genrer Jura, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788757494549
Persondataloven og sagsbehandling i praksis henvender sig til alle, der er i berøring med behandling af afgørelsessager i den offentlige forvaltning. Både studerende, praktikere, konsulenter og andre, der har behov for indsigt i persondatalovens samspil med og indflydelse på konkret sagsbehandling kan have glæde af bogen. Bogen er den eneste, der har specielt fokus på persondatalovens regler ved behandling af persondata i forbindelse med afgørelsessager. Persondatalovens grundregler gennemgås og illustreres med praksis og der gives praktiske anvisninger på, hvordan persondataloven overholdes ved behandling af afgørelsessager. De persondataretlige krav holdes desuden op mod de almindelige forvaltningsretlige regler med henblik på at illustrere forskelle og ligheder. Ulrich Stigaard Jensen er ankechef i Natur- og Miljøklagenævnet og eksterne lektor i forvaltningsret ved Københavns Universitet. Derudover underviser han i forskellige sammenhænge i persondataret, forvaltningsret og LEAN.