Plejeboliger for personer med demens
Tilføj til ønskeliste
Lone Sigbrand (forfatter), Annette Bredmose (forfatter), Inge Mette Kirkeby (forfatter), Nanet Mathiasen (forfatter), Philip Henrik Jensen (forfatter)

Plejeboliger for personer med demens – indledende spørgsmål (SBi-anvisning #2) e-bog

DKK 131
(0)
SBi-anvisning 259 beskriver indretning af plejeboliger for personer med demenssygdomme. Anvisningen er rettet mod de tidlige faser af planlægning, en ombygning eller et nybyggeri af plejeboliger for personer med demens og gennemgår en række spørgsmål, som det indledningsvis i byggeprocessen er vigtigt at tage stilling til. Fokus for anvisningen er de særlige tiltag, der bør være til stede i et plejecenter samt i den enkelte plejebolig for, at personer med demenssygdomme kan trives og få mest...
DKK 131
Forfattere Lone Sigbrand (forfatter), Annette Bredmose (forfatter), Inge Mette Kirkeby (forfatter), Nanet Mathiasen (forfatter), Philip Henrik Jensen (forfatter)
Udgivet 1 december 2015
Længde 65 sider
Genrer Økonomi og Ledelse, Faglitteratur
Serie SBi-anvisning
Nummer i serie 2
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788756317184
SBi-anvisning 259 beskriver indretning af plejeboliger for personer med demenssygdomme. Anvisningen er rettet mod de tidlige faser af planlægning, en ombygning eller et nybyggeri af plejeboliger for personer med demens og gennemgår en række spørgsmål, som det indledningsvis i byggeprocessen er vigtigt at tage stilling til. Fokus for anvisningen er de særlige tiltag, der bør være til stede i et plejecenter samt i den enkelte plejebolig for, at personer med demenssygdomme kan trives og få mest mulig livskvalitet. Målgruppen for anvisningen er private og offentlige bygherrer og deres rådgivere.