Polaris (e-bog) af Howard Phillips Lo
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
DKK 27
(0)
"...Polaris lyser ind gennem mit nordvendte vindue med et uhyggeligt skær. Gennem hver eneste infernalske nattetime, lyser den forbandede stjerne op i det tætte, trygge mørke. Om efteråret, når nordenvindene hyler og skriger, og træerne ude i sumpen lader deres gyldne løv hviske unævnelige ting til hverandre i de tidlige morgentimer under den aftagende månes horn, så sidder jeg i vindueskarmen og betragter den kolde stjerne..." 'Polaris' var det eneste værk H.P. Lovecraft skrev dette år (19...
DKK 27
Undertitel H. P. Lovecrafts kronologiske værker nr. 4
Forfattere Howard Phillips Lovecraft (forfatter), Klaus Elmer (oversætter), Klaus Elmer (redaktør), Klaus Elmer (illustrator)
Forlag HN Publishing
Udgivet 31 marts 2017
Genrer Horror, Science Ficton og Fantasy
Serie H.P. Lovecrafts kronologiske værker
Nummer i serie 4
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788799822669
"...Polaris lyser ind gennem mit nordvendte vindue med et uhyggeligt skær. Gennem hver eneste infernalske nattetime, lyser den forbandede stjerne op i det tætte, trygge mørke. Om efteråret, når nordenvindene hyler og skriger, og træerne ude i sumpen lader deres gyldne løv hviske unævnelige ting til hverandre i de tidlige morgentimer under den aftagende månes horn, så sidder jeg i vindueskarmen og betragter den kolde stjerne..." 'Polaris' var det eneste værk H.P. Lovecraft skrev dette år (1918) og novellen blev udgivet første gang i 1920 i december-nummeret af The Philosopher.