Professionel kærlighed (e-bog) af Ste
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Steen Hildebrandt (forfatter), Ole Henrik Hansen (forfatter), Jytte Birk Sørensen (forfatter), Per Schultz Jørgensen (forfatter), Merete Monrad (forfatter), Else-Marie Buch Leander (forfatter), John Benedicto Krejsler (forfatter), Claus Holm (forfatter), Else Marie Bech (forfatter)

Professionel kærlighed e-bog

DKK 339
(0)
Er der plads til følelser i professionelle relationer? Det er et spørgsmål, der skiller vandene. Forskningen viser med tiltagende styrke, at menneskets udvikling, læring og trivsel har de bedste kår i kærlige relationer. Ligeledes ønsker vi for vores børn, syge, unge og ældre, at de modtages kærligt af såkaldt ”varme hænder”, når de passes, plejes og undervises af professionelle omsorgs- og relationsarbejdere. På den anden side kan man sætte spørgsmålstegn ved, om vi kan forlange af et menne...
DKK 339
Undertitel Er der plads til følelser i professionelle relationer?
Forfattere Else Marie Bech (redaktør), Steen Hildebrandt (forfatter), Ole Henrik Hansen (forfatter), Jytte Birk Sørensen (forfatter), Per Schultz Jørgensen (forfatter), Merete Monrad (forfatter), Else-Marie Buch Leander (forfatter), John Benedicto Krejsler (forfatter), Claus Holm (forfatter), Else Marie Bech (forfatter)
Forlag Dafolo A/S
Udgivet 28 marts 2014
Længde 128 sider
Genrer Psykologi og Pædagogik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788771601503
Er der plads til følelser i professionelle relationer? Det er et spørgsmål, der skiller vandene. Forskningen viser med tiltagende styrke, at menneskets udvikling, læring og trivsel har de bedste kår i kærlige relationer. Ligeledes ønsker vi for vores børn, syge, unge og ældre, at de modtages kærligt af såkaldt ”varme hænder”, når de passes, plejes og undervises af professionelle omsorgs- og relationsarbejdere. På den anden side kan man sætte spørgsmålstegn ved, om vi kan forlange af et menneske, at det skal fremvise specifikke følelser som del af det daglige arbejde. Alle, der arbejder med mennesker, vil indimellem opleve, hvordan deres følelser debatteres og problematiseres i en arbejdsmæssig kontekst. Mange oplever at føle usikkerhed omkring hvad – og hvor meget – de føler og bør føle. Kærligheden er et spørgsmål, der finder sit svar i den daglige praksis. Vi lever i det, vi lever med det – og tager man ikke stilling med sin bevidste vilje, tager man i hvert fald stilling med sin adfærd. Målgruppen for denne bog er derfor alle, der arbejder med mennesker og i denne forbindelse interesserer sig for følelsernes tilstedeværelse og betydning i de professionelle forhold. De oplagte læsere er pædagoger, lærere og ansatte i ældresektoren, mens bogen dog er lige så aktuel for socialrådgivere, psykologer, ledere og andre relationsarbejdere. Følelserne er virkelig kommet på dagsordenen, når vi taler om relations- og omsorgsprofessioner, og derfor er der behov for, at vi diskuterer og tager stilling til temaet. I denne antologi tilbydes en række forskellige perspektiver på den professionelle kærlighed. Alle bidragene repræsenterer holdninger til, hvordan man kan forstå den professionelle kærlighed, og hvilke faktorer der henholdsvis hæmmer og fordrer kærligheden i praksis.