Professionsbachelor (e-bog) af Bodil
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Bodil Nielsen (forfatter)

Professionsbachelor e-bog

DKK 164
(0)
Hvilke kompetencer skal man tilegne sig som studerende på en professionsbacheloruddannelse? Hvordan kan man som professionsbachelor bidrage til udvikling af praksis efter endt uddannelse? Det giver denne bog Professionsbachelor – uddannelse, kompetencer og udvikling af praksis nogle bud på. Bogen henvender sig til alle studerende, der uddanner sig til professionsbachelor. Den beskriver, hvordan man som professionsbachelor til stadighed udvikler egne kompetencer og den praksis, man er en del ...
DKK 164
Undertitel - uddannelse, kompetencer og udvikling af praksis. 2. udgave
Forfattere Bodil Nielsen (redaktør), Niels Grønbæk Nielsen (redaktør), Niels Mølgaard (redaktør), Bodil Nielsen (forfatter)
Forlag Forlaget UCC
Udgivet 16 juni 2014
Længde 312 sider
Genrer Jura, Psykologi og Pædagogik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788791786631
Hvilke kompetencer skal man tilegne sig som studerende på en professionsbacheloruddannelse? Hvordan kan man som professionsbachelor bidrage til udvikling af praksis efter endt uddannelse? Det giver denne bog Professionsbachelor – uddannelse, kompetencer og udvikling af praksis nogle bud på. Bogen henvender sig til alle studerende, der uddanner sig til professionsbachelor. Den beskriver, hvordan man som professionsbachelor til stadighed udvikler egne kompetencer og den praksis, man er en del af. De indledende kapitler beskriver uddannelsernes formelle rammer og deres placering i samfundet, opdateret med de seneste ændringer. De følgende kapitler er bygget op omkring centrale professionskompetencer: refleksionskompetence, undersøgelseskompetence, udviklingskompetence, formidlingskompetence og studiekompetence. I denne anden reviderede udgave af bogen er en række kapitler kommet til, andre er fornyet, bl.a. kapitler om litteratursøgning, udviklingsprojekter, tværprofessionelt samarbejde, formidling og den nye studieaktivitetsmodel. Bogen er skrevet af fagpersoner med særligt indblik i de kompetencer, som er relevante for alle studerende på professionsbacheloruddannelserne. Professionsbachelor – uddannelse, kompetencer og udvikling af praksis er redigeret af ph.d. Bodil Nielsen, vicedirektør Niels Grønbæk Nielsen (UC Lillebælt) og lektor Niels Mølgaard (VIA UC).