Pulsens Koordinater (e-bog) af Nanna
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode

Pulsens Koordinater e-bog

DKK 67
(0)
Pulsens Koordinater er en kunstnerisk rejse, om det at miste sig selv og finde sig selv i processen. Historien begynder med en kvindes mistede hjerte, og tager dig med igennem et sanseberusende hav af følelser, tanker og nye erfaringer. En skyggevandring gennem Københavns gader i jagten på hendes indre puls og storbyens vildskab, med hver tekst som et koordinat på denne rejse. Uddrag fra digtet ‘Istedgade, Første sok’: “Du leder efter sterile nåle til at lappe dit hjerte i jagten på din ege...
DKK 67
Forfattere Cecilie Sund Kristensen (illustrator), Nanna Lundgaard Arbøl (forfatter), Michael Juhl Svendsen (redaktør), Cecilie Sund Kristensen (redaktør), David A Jensen (redaktør)
Udgivet 27 februar 2016
Længde 137 sider
Genrer Digte og Poesi, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793215122
Pulsens Koordinater er en kunstnerisk rejse, om det at miste sig selv og finde sig selv i processen. Historien begynder med en kvindes mistede hjerte, og tager dig med igennem et sanseberusende hav af følelser, tanker og nye erfaringer. En skyggevandring gennem Københavns gader i jagten på hendes indre puls og storbyens vildskab, med hver tekst som et koordinat på denne rejse. Uddrag fra digtet ‘Istedgade, Første sok’: “Du leder efter sterile nåle til at lappe dit hjerte i jagten på din egen puls som dengang du græd og ikke kunne finde hjertet fordi det var blevet trampet på midt i myldretiden” Om forfatteren: Nanna Lundgaard Arbøl, (f. 1989.), er bosat i København Ø. Hendes tekstunivers er et forsødet indblik i de rå følelser, der med sine Disney- og eventyrsreferencer ofte skildrer den moderne kvindes kamp fra ung pige til kvinde, som en underspillet indre konflikt.