Regulering af konkurrence i EU (e-bog
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Bent Iversen (forfatter), Pernille Wegener Jessen (forfatter), Bent Ole Gram Mortensen (forfatter), Michael Steinicke (forfatter), Karsten Engsig Sørensen (forfatter)

Regulering af konkurrence i EU e-bog

DKK 949
(0)
EU traktatens art. 3, stk. 3 anfører som målsætning for EU bl.a., at Unionen opretter et indre marked. Den arbejder for en bæredygtig udvikling i Europa baseret på en afbalanceret økonomisk vækst og prisstabilitet, en social markedsøkonomi med høj konkurrenceevne ... Med denne tredje udgave af Regulering af konkurrence i EU foreligger en fremstilling, som både belyser de traditionelle dele af konkurrenceretten og som beskriver andre konkurrenceretlige fænomener, som i dag spiller en afgøren...
DKK 949
Forfattere Bent Iversen (forfatter), Pernille Wegener Jessen (forfatter), Bent Ole Gram Mortensen (forfatter), Michael Steinicke (forfatter), Karsten Engsig Sørensen (forfatter)
Udgivet 1 august 2012
Længde 774 sider
Genrer Jura, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788757494921
EU traktatens art. 3, stk. 3 anfører som målsætning for EU bl.a., at Unionen opretter et indre marked. Den arbejder for en bæredygtig udvikling i Europa baseret på en afbalanceret økonomisk vækst og prisstabilitet, en social markedsøkonomi med høj konkurrenceevne ... Med denne tredje udgave af Regulering af konkurrence i EU foreligger en fremstilling, som både belyser de traditionelle dele af konkurrenceretten og som beskriver andre konkurrenceretlige fænomener, som i dag spiller en afgørende rolle for virksomheders og offentlige myndigheders adfærd på markedet. Bogen beskæftiger sig med en bred palet af området, hvilket ses afspejlet i kapitlerne, der hver især beskæftiger sig med særskilte områder inden for konkurrence i EU. Formålet med bogen har delvist været, at skabe en temamæssig mere komplet fremstilling, som omfatter de fleste af de områder, som konkurrenceretsjuristen møder.