Rekonstruktion (e-bog) af Ulrik Ramme
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode

Rekonstruktion e-bog

DKK 549
(0)
Symptomerne på krise i en virksomhed opstår normalt (medmindre der er tale om bratte konjunkturændringer) ikke i løbet af kort tid, men der er tværtimod tale om en proces, hvor flere og flere symptomer på krisen og dermed behovet for en rekonstruktion opstår. De typiske symptomer for en krise ud fra en hel generel betragtning er, at virksomhedens markedsandele, salg, indtjeningsmargin, priser, nye investeringer, likviditet og udbytte falder over en periode. Jo hurtigere en rekonstruktionspr...
DKK 549
Undertitel Teori og praksis
Forfattere Ulrik Rammeskow Bang-Pedersen (forfatter), Lasse Højlund Christensen (forfatter), Kim Sommer Jensen (forfatter), Christian Jul Madsen (forfatter), Andreas Kjærsgaard Mylin (forfatter)
Udgivet 21 marts 2011
Længde 616 sider
Genrer Jura, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788757493344
Symptomerne på krise i en virksomhed opstår normalt (medmindre der er tale om bratte konjunkturændringer) ikke i løbet af kort tid, men der er tværtimod tale om en proces, hvor flere og flere symptomer på krisen og dermed behovet for en rekonstruktion opstår. De typiske symptomer for en krise ud fra en hel generel betragtning er, at virksomhedens markedsandele, salg, indtjeningsmargin, priser, nye investeringer, likviditet og udbytte falder over en periode. Jo hurtigere en rekonstruktionsproces indledes, jo større er muligheden for at fuldende denne på succesfuld vis. Bogen fremstiller på grundig vis de forskellige aspekter af rekonstruktionen af en virksomhed, og beskriver de forskellige modeller, der kan anvendes i behandlingen.