Roskilde Festival - Den danske ledels
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Ib Konrad Jensen (forfatter)

Roskilde Festival - Den danske ledelseskanon, 9 e-bog

DKK 52
(0)
Den første festival ved Roskilde hed Sound Venue, var arrangeret af et par drenge fra gymnasiet, der ville lave en dansk version af Woodstock. Der kom 10.000 gæste både betalende og gratister og alt var kaos. Forskellen mellem den første festival i Roskile og den moderne veldrevne musikinstitution er slående. Det er en rejse i organisationstalent og involvering af frivillige musikinteresserede. Roskilde Festival er i dag et brand, der når langt ud over Danmarks grænser. Uanset hvor veldrevet...
DKK 52
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Undertitel Ledelse af frivillige
Forfattere Ib Konrad Jensen (forfatter), Kurt Klaudi Klausen (redaktør), Majken Schultz (redaktør), Per Jenster (redaktør), Per Nikolaj Bukh (redaktør), Steen Hildebrandt (redaktør)
Forlag Gyldendal
Udgivet 20 juni 2014
Genrer Økonomi og Ledelse, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702162639
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Den første festival ved Roskilde hed Sound Venue, var arrangeret af et par drenge fra gymnasiet, der ville lave en dansk version af Woodstock. Der kom 10.000 gæste både betalende og gratister og alt var kaos. Forskellen mellem den første festival i Roskile og den moderne veldrevne musikinstitution er slående. Det er en rejse i organisationstalent og involvering af frivillige musikinteresserede. Roskilde Festival er i dag et brand, der når langt ud over Danmarks grænser. Uanset hvor veldrevet festivalen er i dag kan den stadig kun lade sig gøre, fordi en tredjedel af gæsterne er frivillige hjælpere inden for stort set alle områder. At få så mange frivillige - fra toiletrengørere til burgervendere - til at arbejde i samme retning er noget af en ledelsesbedrift.