Så kommer han og ta'r dig (e-bog) af
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Willow Rose (forfatter)

Så kommer han og ta'r dig e-bog

DKK 47
(2)
Sammen med sin seksårige datter flytter Rebekka Franck tilbage til Karrebæksminde og et mindre attraktivt job som journalist på Sjællands Tidende. Her vil hun begynde forfra efter en oplevelse med en voldelig ægtemand. Men ikke så snart er hun startet på sit nye job, før der sker noget rystende i den ellers så fredelige provinsby: en af Danmarks rigeste mænd findes brutalt myrdet i sit sommerhus. Rebekka får sammen med avisens fotograf Sune travlt med at dække historien, men så sker der end...
DKK 47
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Willow Rose (forfatter)
Forlag People'sPress
Udgivet 11 marts 2015
Længde 123 sider
Genrer Krimier, Thriller og Spænding, Romaner, Skønlitteratur, Krimier
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771595383
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Sammen med sin seksårige datter flytter Rebekka Franck tilbage til Karrebæksminde og et mindre attraktivt job som journalist på Sjællands Tidende. Her vil hun begynde forfra efter en oplevelse med en voldelig ægtemand. Men ikke så snart er hun startet på sit nye job, før der sker noget rystende i den ellers så fredelige provinsby: en af Danmarks rigeste mænd findes brutalt myrdet i sit sommerhus. Rebekka får sammen med avisens fotograf Sune travlt med at dække historien, men så sker der endnu et drab – og endnu et. Snart går det op for hende, at Danmark har fået sin første seriemorder, og at drabene har forbindelse til en række mørke hemmeligheder fra fortiden. … så kommer han og ta’r dig er den første i en serie krimier fra Willow Rose om journalisten Rebekka Franck og fotografen Sune. Willow Rose er Therese Philipsens amerikanske forfatternavn.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Er vild med krimierne fra Willow Rose /Therese Philipsen. Altid god spænding og hvor man ikke lige kan gennemskue plottet. Eneste minus er at de er alt for hurtig læste :-)