Sælg dit budskab på Internettet (e-bo
Tilføj til ønskeliste
Morten Leth Jacobsen (forfatter)

Sælg dit budskab på Internettet e-bog

DKK 65
(0)
Sælg dit budskab på Internettet er bogen om hvordan du får gjort omverdenen opmærksom på din hjemmeside. Hvad skal der til, for at kunderne bruger din hjemmeside rigtigt - og hvordan sørger du for, at hjemmesiden bliver fundet af de rette? Bogen fortæller, hvordan du får dit budskab igennem til de rigtige brugere, og hvordan du sikrer dig, at de får lyst til at læse hjemmesiden og bruge den på den måde, du havde tænkt dig.Hvordan tænker brugerne af din hjemmeside? Godt sprog på hj...
DKK 65
Forfattere Morten Leth Jacobsen (forfatter)
Udgivet 7 maj 2010
Længde 144 sider
Genrer
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788779003835
Sælg dit budskab på Internettet er bogen om hvordan du får gjort omverdenen opmærksom på din hjemmeside. Hvad skal der til, for at kunderne bruger din hjemmeside rigtigt - og hvordan sørger du for, at hjemmesiden bliver fundet af de rette? Bogen fortæller, hvordan du får dit budskab igennem til de rigtige brugere, og hvordan du sikrer dig, at de får lyst til at læse hjemmesiden og bruge den på den måde, du havde tænkt dig.
  • Hvordan tænker brugerne af din hjemmeside?
  • Godt sprog på hjemmesiden
  • Vælg den rigtige struktur til din hjemmeside
  • Lær at argumentere for dit budskab
  • Markedsføring af hjemmesiden
  • Registrering på søgemaskiner
  • Introduktion til webmasterens opgaver
  • Om nyhedsbreve og aktualitet på hjemmesiden
  • Bannere som markedsføringsredskab
Bogen er til dig, der har ansvaret for en hjemmeside - i virksomheden, i sportsklubben eller i foreningen. Den giver dig en indførsel i hvordan Internetbrugerne bruger og reagerer på dit materiale, og hvordan du kan gøre din hjemmeside endnu bedre og endnu mere besøgt. Om forfatteren Morten Leth Jacobsen er informationskonsulent og webmaster og har arbejdet med markedsføring og webudvikling i mange år, både som marketingansvarlig i virksomheder og organisationer og som webkonsulent. Hans virke indenfor markedsføring og webudvikling spænder over mange brancher fra TV-branchen over private virksomheder til offentligt organisationsarbejde. Sælg dit Budskab på Internettet er hans første bog.