Seks år (e-bog) af Harlan Coben
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Harlan Coben (forfatter)

Seks år e-bog

DKK 219
(3)
Det er seks år siden, Jake Fisher var vidne til, at han livs kærlighed, Natalie, giftede sig med en anden mand. I seks år har Jake begravet sig i sit arbejde som universitetslærer. I seks år har han holdt sit løfte til Natalie om at lade hende være i fred, og i seks år har tanken om Natalie og hendes ægtemand, Todd, pint og plaget ham. Men de seks år har på ingen måde gjort kål på Jakes følelser for Natalie, og da han ved et tilfælde falder over Todds dødsannonce, kan han ikke nære sig for...
DKK 219
DKK 159
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Harlan Coben (forfatter), Poul Bratbjerg Hansen (oversætter)
Forlag Gads Forlag
Udgivet 1 oktober 2015
Længde 267 sider
Genrer Thriller og Spænding, Eventyr, Skønlitteratur, Krimier
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788712050971
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Det er seks år siden, Jake Fisher var vidne til, at han livs kærlighed, Natalie, giftede sig med en anden mand. I seks år har Jake begravet sig i sit arbejde som universitetslærer. I seks år har han holdt sit løfte til Natalie om at lade hende være i fred, og i seks år har tanken om Natalie og hendes ægtemand, Todd, pint og plaget ham. Men de seks år har på ingen måde gjort kål på Jakes følelser for Natalie, og da han ved et tilfælde falder over Todds dødsannonce, kan han ikke nære sig for at deltage i begravelsen. Her får han et glimt af Todds enke, sådan som han havde håbet – men kvinden er ikke Natalie … Jake sætter sig straks for at opklare, hvad der er sket med Natalie, og inden længe er han viklet ind i et spind af løgne og bedrag, der er tæt på at koste ham livet … Anmelderne har kaldt Seks år for Cobens mesterværk og bogen strøg, ligesom de seneste syv krimier fra Harlan Cobens hånd, direkte til tops på de amerikanske bestsellerlister ved udgivelsen.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

seks år

Spændende nyt bekendtskab

Der er gået seks år, fra at Jake Fisher var vidne til at hans livs kærlighed Natalie, sagde ja foran alteret til en anden mand. Samme dag svor Jake at han vil lade dem være i fred. Han holder sit løfte til Natalie i seks år. Jake ser tilfældigt en nekrolog på den mand Natalie giftede sig med. Med håb for at se Natalie endnu en gang, begiver han sig afsted til begravelsen. Men enken til den afdøde er ikke Natalie. Jake bliver nærmest besat af tanken om at finde Natalie, og han føler sig pludselig filtret ind i et væld at sammensværgelser, hemmeligheder og løgne. Han sætter sit og andres liv på spil, i sin søgen efter hans livs kærlighed. Hvad er det der sker omkring ham? Kan han stole på sin allerbedste ven? Og vil han komme til at se Natalie igen? Mit første møde med Harlan Coben, men det bliver bestemt ikke det sidste. En virkelig god og spændende krimi. Jeg skulle godt nok nogle kapitler ind før, den greb mig, men da den først gjorde det, kunne jeg ikke slippe den igen. Noget af en tidsrøver. Man bliver SÅ nysgerrig efter at få at vide hvad pokker det er der sker omkring professor Fisher. Om det er ham der er gal, eller hvad det er. Et rigtig godt udtænkt plot og en noget overraskende slutning. Jeg vil give den 4 stjerner ud af 5. Jeg manglede lige at, den fangede mig i de første par kapitler. Men vil varmt anbefale den til andre krimifans.