Send mere sex (e-bog) af Anne-Grethe
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Anne-Grethe Bjarup Riis (forfatter), Trine Appel (forfatter)

Send mere sex e-bog

DKK 47 Dagens pris
(6)
Tandlæge Helene Sandholm synes selv, det kører for hende ... Men en slibrig sms afslører hendes sexeventyr, og i løbet af et splitsekund bliver alt vendt på vrangen, og et tragikomisk skilsmissevanvid bryder løs. Med bedsteveninden Iben som kommentator på sidelinjen må Helene stå ansigt til ansigt med en eks-mand, der skaber sig som en 5-årig, en elsker med en meget stor vatpik, en løgnagtig papmor, tandlægeangste patienter og et stigende rødvinsforbrug, der skræmmer børnene væk! Og nu vi...
DKK 47 Dagens pris
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Anne-Grethe Bjarup Riis (forfatter), Trine Appel (forfatter)
Udgivet 7 maj 2010
Genrer Romantik, Romantik og Erotik
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788756701730
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Tandlæge Helene Sandholm synes selv, det kører for hende ... Men en slibrig sms afslører hendes sexeventyr, og i løbet af et splitsekund bliver alt vendt på vrangen, og et tragikomisk skilsmissevanvid bryder løs. Med bedsteveninden Iben som kommentator på sidelinjen må Helene stå ansigt til ansigt med en eks-mand, der skaber sig som en 5-årig, en elsker med en meget stor vatpik, en løgnagtig papmor, tandlægeangste patienter og et stigende rødvinsforbrug, der skræmmer børnene væk! Og nu vil bedsteveninden gudhjælpemig også skilles ... En roman baseret på forfatternes egne oplevelser udi skilsmisse, kærlighed og sex . - Den nøgne sandhed om hvordan det i virkeligheden er!

3 ud af 6

Ja, det vrimler med klicheer, og plottet udfolder sig ikke just overraskende, men som chick lit er ’Send mere sex’ underholdende og såmænd ikke så ringe endda – selv om frækheden (særligt den, der ikke bare handler om at være afklædt eller ej) mangler.

Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse