Sheiken i Alessandria og hans slaver
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Wilhelm Hauff (forfatter)

Sheiken i Alessandria og hans slaver e-bog

DKK 52
(0)
Sheiken i Alessandria har mistet sin søn, som for mange år siden er blevet bortført. I håbet om at han kan gøre sig Allah velbehagelig, så at han kan håbe at få sin søn igen, frigiver han hvert år på dagen for sin søns forsvinden nogle slaver. For at gøre sig fortjent til at blive frigivet, skal slaverne blot fortælle en god historie, og dette år er det: Historien om dværgen Næse En skomagersøn må sande, at man skal passe på med at håne grimme gamle damer på markedet. Historien om jøden A...
DKK 52
Undertitel Eventyr 2
Forfattere Wilhelm Hauff (forfatter), Frederik Winkel Horn (oversætter), Kim N. Jensen (redaktør)
Udgivet 27 februar 2017
Længde 97 sider
Genrer Noveller, Romaner, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788779795242
Sheiken i Alessandria har mistet sin søn, som for mange år siden er blevet bortført. I håbet om at han kan gøre sig Allah velbehagelig, så at han kan håbe at få sin søn igen, frigiver han hvert år på dagen for sin søns forsvinden nogle slaver. For at gøre sig fortjent til at blive frigivet, skal slaverne blot fortælle en god historie, og dette år er det:
  • Historien om dværgen Næse En skomagersøn må sande, at man skal passe på med at håne grimme gamle damer på markedet.
  • Historien om jøden Abner, der ingen ting havde set Abner er god til at regne ting ud, og får ry for at være synsk. Det er han naturligvis ikke, og det bringer ham i knibe.
  • Historien om den unge engelskmand I en lille tysk by lever en fremmed tilrejsende, som holder sig noget tilbage fra byens bedre selskab. En dag dukker hans nevø op - en noget sær personage, men meget selskabelig. Han bliver snart populær i byen - og man må jo bære over med særhederne, siden han nu er englænder.
  • Almansors historie Den unge Almansor bliver bortført fra sit hjem i Ægypten af en lille fransk korporal og hans tropper. Efter mange år i frankisk fangenskab, dukker korporalen op igen, nu i en noget anden rolle.