Sidste udkald (e-bog) af Andy McNab
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Andy McNab (forfatter)

Sidste udkald (Nick Stone #4) e-bog

DKK 75
(0)
Det er sidste udkald for Nick Stone, freelanceagent i Secret Intelligence Service. Hans arbejdsgiver kan uden videre benægte ethvert kendskab til hans aktiviteter, men da han forkludrer et officielt godkendt attentatforsøg, får han et ultimatum af sine chefer. Han skal tage til Panama og gøre arbejdet færdigt, eller hans 11-årige plejedatter Kelly vil dø. På andre tidspunkter i hans liv ville det ikke være noget problem for en mand med Stones færdigheder og erfaringer. Men Stone er ude af ba...
DKK 75
DKK 107
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Andy McNab (forfatter), Hans Chr. Dahlerup Koch (oversætter), Grethe Teglbjærg (oversætter), Blacksheep Blacksheep (illustrator)
Udgivet 5 maj 2014
Længde 352 sider
Genrer Samfund og Politik, Faglitteratur, Krimier
Serie Nick Stone
Nummer i serie 4
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711333051
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Det er sidste udkald for Nick Stone, freelanceagent i Secret Intelligence Service. Hans arbejdsgiver kan uden videre benægte ethvert kendskab til hans aktiviteter, men da han forkludrer et officielt godkendt attentatforsøg, får han et ultimatum af sine chefer. Han skal tage til Panama og gøre arbejdet færdigt, eller hans 11-årige plejedatter Kelly vil dø. På andre tidspunkter i hans liv ville det ikke være noget problem for en mand med Stones færdigheder og erfaringer. Men Stone er ude af balance og kæmper for at samle stumperne i sit liv sammen og finde en løsning på det hjerteskærende problem, som vedrører Kellys fremtid. Da han ankommer til Panama, er han tæt på et følelsesmæssigt sammenbrud. I Mellemamerikas ufremkommelige jungle forbereder Stone sig på at udføre opgaven, hjulpet af Aaron og Carrie, to amerikanske videnskabsfolk, specialister i økologi og med forbindelser til CIA. Han finder dog hurtigt ud af, at intet i Panama er, hvad det giver sig ud for at være, og at han selv er i centrum af en dødbringende sammensværgelse, som omfatter colombianske guerillaer, USA's regering og kinesisk big business. Hundredvis af uskyldige liv er på spil ... OM FORFATTEREN Andy McNab har skrevet adskillige bestsellere på baggrund af sine oplevelser i elitestyrken. Han holder desuden foredrag for sikkerheds- og efterretningstjenester både i Amerika og England. Sidste udkald er den fjerde i rækken af spændingsromaner om den tidligere CIA-agent Nick Stone.