Sila (e-bog) af Lana Hansen
Tilføj til ønskeliste
Lana Hansen (forfatter)

Sila e-bog

DKK 106
(0)
OBS! KALAALLISUT. Drengen Tulugaq (hvis navn betyder ravn) er træt af at gå i skole og fantaserer om, at han flyver som en rigtig ravn. Han møder Indlandsisens Ånd, der beder ham hjælpe med at redde naturen fra forureningen, den globale opvarmning og dens følger. Han bliver sendt på en ekspedition rundt til isbjørnen, ørnen, hvalen og andre dyr og får af hver enkelt en gave, som han skal overbringe Havets Mor. Som i det kendte grønlandske sagn om Havets Mor er det nemlig hende, der skal formi...
DKK 106
Undertitel - pissusiata allanngornera pillugu oqaluttualiaq
Forfattere Lana Hansen (forfatter), Carl Christian Olsen (oversætter), Aminnguaq Dahl Petrussen (oversætter), Georg Olsen (illustrator)
Udgivet 31 maj 2016
Genrer Børnebøger
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788792790866
OBS! KALAALLISUT. Drengen Tulugaq (hvis navn betyder ravn) er træt af at gå i skole og fantaserer om, at han flyver som en rigtig ravn. Han møder Indlandsisens Ånd, der beder ham hjælpe med at redde naturen fra forureningen, den globale opvarmning og dens følger. Han bliver sendt på en ekspedition rundt til isbjørnen, ørnen, hvalen og andre dyr og får af hver enkelt en gave, som han skal overbringe Havets Mor. Som i det kendte grønlandske sagn om Havets Mor er det nemlig hende, der skal formildes, når menneskene har opført sig tankeløst og ødslet med ressourcerne. Sila er et moderne og utraditionelt eventyr for 8-12 årige, som forbinder Grønlands mytologi og inuits traditionelle natursyn med nutidens klimaproblemer. Sila blev nomineret til Vestnordisk Råds børne- og ungdomslitteraturpris 2010.