Skolen i Morgen. Nr. 6. Marts 2015. 1
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Lise Mayland (forfatter), Henriette Vendelbo Eriksen (forfatter), Helle Agerskov Høffner (forfatter), Peter Brixen (forfatter)

Skolen i Morgen. Nr. 6. Marts 2015. 18. årgang. Tema: Ledelse af feedback og vurdering for læring e-bog

DKK 169
(0)
Dette nummer af tidsskriftet "Skolen i Morgen" indeholder følgende artikler: Teamets arbejde med læringsmål – udvikling af en skolekultur med fokus på læring Af Lise Mayland Artiklen her beskriver, hvordan man som skole og team kan arbejde med at udvikle en praksis omkring læringsmål, der har betydning for såvel lærere som elever. Den giver blandt andet konkret inspiration til at tilrettelægge en proces omkring, hvordan læringsmål kan styrke og udvikle en skolekultur med fokus på læring insp...
DKK 169
Forfattere Lise Mayland (forfatter), Henriette Vendelbo Eriksen (forfatter), Helle Agerskov Høffner (forfatter), Peter Brixen (forfatter)
Forlag Dafolo A/S
Udgivet 27 marts 2015
Længde 16 sider
Genrer Økonomi og Ledelse, Psykologi og Pædagogik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788771603125
Dette nummer af tidsskriftet "Skolen i Morgen" indeholder følgende artikler: Teamets arbejde med læringsmål – udvikling af en skolekultur med fokus på læring Af Lise Mayland Artiklen her beskriver, hvordan man som skole og team kan arbejde med at udvikle en praksis omkring læringsmål, der har betydning for såvel lærere som elever. Den giver blandt andet konkret inspiration til at tilrettelægge en proces omkring, hvordan læringsmål kan styrke og udvikle en skolekultur med fokus på læring inspireret af aktionslæringsmetode. ”Vurdering for læring” i Vejen Kommune Af Henriette Vendelbo Eriksen og Helle Agerskov Høffner Vejen Kommune har rettet blikket mod Norge og er i fuld gang med implementeringen af ”Vurdering For Læring”, som er inspireret af det norske Undervisningsdirektorats nationale satsning af samme navn. Forfatterne beskriver, hvordan processen er tilrettelagt i Vejen Kommune, og hvad dette indebærer af udfordringer til såvel ledelsessom forvaltningsniveau. Målstyring og feedbackkultur – hinandens forudsætninger! Af Peter Brixen For at målstyring i skolen skal have den ønskede effekt, er det centralt, at den følges af en løbende feedback på opnåelsen af målene. Det gælder formuleringen af mål på alle niveauer fra de nationalt formulerede resultatmål til den enkelte elevs læringsmål. Artiklen her beskriver blandt andet, at det er nødvendigt med en kulturændring, hvor feedback spiller en afgørende rolle.