Skoleudvikling med IT (e-bog) af n a
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
n a (forfatter)

Skoleudvikling med IT (Didaktiske studier #3) e-bog

DKK 128
(0)
En fagligt stærkere folkeskole. Det var et af hovedformålene med demonstrationsskoleforsøgene 2013-2015, hvor forskere, skoler og lærere gik sammen om at udvikle undervisningsforløb, der skulle understøtte lærernes brug af it i undervisningen. Forsøgene gav forskerne indblik i betingelserne for at integrere it i grundskolen, og skolerne fik praktiske erfaringer med didaktisk anvendelse af it. Resultaterne fra projektet er nu samlet i to bøger om demonstrationsskoleforsøgene. I første bind, ...
DKK 128
Undertitel Forskning i tre demonstrationsskoleforsøg I
Forfattere n a (forfatter), Jeppe Bundsgaard (redaktør), Marianne Georgsen (redaktør), Stefan Ting Graf (redaktør), Thomas Illum Hansen (redaktør), Charlotte Krog Skott (redaktør)
Udgivet 20 august 2018
Længde 259 sider
Genrer Psykologi og Pædagogik, Faglitteratur
Serie Didaktiske studier
Nummer i serie 3
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771847208
En fagligt stærkere folkeskole. Det var et af hovedformålene med demonstrationsskoleforsøgene 2013-2015, hvor forskere, skoler og lærere gik sammen om at udvikle undervisningsforløb, der skulle understøtte lærernes brug af it i undervisningen. Forsøgene gav forskerne indblik i betingelserne for at integrere it i grundskolen, og skolerne fik praktiske erfaringer med didaktisk anvendelse af it. Resultaterne fra projektet er nu samlet i to bøger om demonstrationsskoleforsøgene. I første bind, "Skoleudvikling med IT", præsenterer forfatterne resultater fra kvantitative studier af elevopgaver og observationer af undervisning. Desuden får læseren indblik i det bagvedliggende interventions- og forskningsdesign samt i de organisatoriske og ledelsesmæssige udfordringer ved arbejdet med projekter i folkeskolen. I andet bind, "Innovativ undervisning" med IT, sætter forfatterne fokus på undervisning med it i fagene og beskriver også, hvordan lærere kan bruge it til inklusionsindsatser og i tværfaglige projekter.