Skriftens veje (e-bog) af Johannes Fi
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Johannes Fibiger (forfatter), Inger Maibom (forfatter), Søren Søgaard (forfatter)

Skriftens veje e-bog

DKK 235
(0)
Der er ikke én vej til skrive godt eller undervise andre i skrivning, men utallige vejkryds, som både skribenter og skrivevejledere skal navigere i. At skrive betyder at træffe valg. Ikke bare om emner, genrer, layout eller målgruppe, men også om ordvalg, tekstbånd og flow. For at kvalificere disse valg har man brug for en guide. Skriftens veje er et klart svar på denne udfordring!     Skriftens veje er den første bog af sin art, der både beskriver skrivning og skriftlighed indgående og give...
DKK 235
Forfattere Johannes Fibiger (forfatter), Inger Maibom (forfatter), Søren Søgaard (forfatter), Jørgen Asmussen (redaktør), Lisbet Hastrup Clausen (redaktør)
Udgivet 11 marts 2011
Længde 288 sider
Genrer Sprog og Ordbøger, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788776758066
Der er ikke én vej til skrive godt eller undervise andre i skrivning, men utallige vejkryds, som både skribenter og skrivevejledere skal navigere i. At skrive betyder at træffe valg. Ikke bare om emner, genrer, layout eller målgruppe, men også om ordvalg, tekstbånd og flow. For at kvalificere disse valg har man brug for en guide. Skriftens veje er et klart svar på denne udfordring!     Skriftens veje er den første bog af sin art, der både beskriver skrivning og skriftlighed indgående og giver konkrete anvisninger på, hvordan man både bliver en bedre skribent og en dygtig underviser i skriveprocesser. Målet er at skabe ruter ind i skriftens forunderlige verden og gøre feltet farbart i form af en samlet fremstilling af hånd- og computerskrivning, proces- og produktskrivning, genreskrivning og responsgivning.   Skriftens veje giver både læreren og den lærerstuderende et solidt fundament inden for et område, der mere end nogensinde før er centralt for både studier og undervisning. Bogen er skrevet af skrivelærere med livslange erfaringer, der strækker sig fra indskolingens legeskrivning til akademisk skrivning, journalistisk formidling og bogudgivelser.