Skriv dit liv (e-bog) af James W. Pen
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
James W. Pennebaker (forfatter), John F. Evans (forfatter)

Skriv dit liv e-bog

DKK 189
(0)
Sæt ord på problemerne, og få det bedre – det er den simple og effektive grundsætning for denne bog, der er en praktisk guide til ekspressiv skrivning. Det er en videnskabeligt funderet skrivemetode, der hjælper dig til at udtrykke og håndtere problemer og traumer. Bogen forklarer den teoretiske baggrund for metoden og rummer en lang række praktiske eksempler og skriveøvelser, der er lige til at gå i gang med. Bogen indeholder bl.a. et 4-dages basisforløb med 20 minutters skrivning om dagen ...
DKK 189
Undertitel Sådan håndterer du problemer og traumer med ekspressiv skrivning
Forfattere James W. Pennebaker (forfatter), John F. Evans (forfatter), Malene Ravn (oversætter), Mette Bram (oversætter)
Udgivet 9 april 2015
Længde 240 sider
Genrer Medicin, Psykologi og Pædagogik, Familie og Sundhed, Sundhed, Livsstil og Fritid, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771581034
Sæt ord på problemerne, og få det bedre – det er den simple og effektive grundsætning for denne bog, der er en praktisk guide til ekspressiv skrivning. Det er en videnskabeligt funderet skrivemetode, der hjælper dig til at udtrykke og håndtere problemer og traumer. Bogen forklarer den teoretiske baggrund for metoden og rummer en lang række praktiske eksempler og skriveøvelser, der er lige til at gå i gang med. Bogen indeholder bl.a. et 4-dages basisforløb med 20 minutters skrivning om dagen samt et 6-ugersprogram med forskellige skriveteknikker hver uge, instruktioner i forskellige skriveteknikker og i at analysere det, du har skrevet. SKRIV DIT LIV er grundbogen og klassikeren i ekspressiv skrivning, der for første gang er udkommet på dansk. Denne nye reviderede udgave er skrevet af psykolog James W. Pennebaker, grundlæggeren af ekspressiv skrivning som metode, i samarbejde med John F. Evans. Dansk udgave ved cand.mag. Malene Ravn og cand.psych. Mette Bram. Læs mere på Skrivditliv.com.