Skyggedød (e-bog) af Anne Holt
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Anne Holt (forfatter)

Skyggedød (Vik og Stubø #5) e-bog

DKK 52
(2)
En regnfuld fredag eftermiddag i juli 2011 dør en otte årig dreng i sit eget hjem øjensynligt efter at være faldet ned fra en trappestige. Forældrene er utrøstelige. Kriminalpsykologen Inger Johanne Vik tror som alle andre at dødsfaldet skyldtes en tragisk hjemmeulykke. Kun den purunge og nyuddannede politibetjent Henrik Holme fatter mistanke: Alt var muligvis ikke som det burde være i det resursestærke og tilsyneladende velfungerende hjem på en af Oslos dyreste adresser. Uden erfaring, men m...
DKK 52
DKK 84
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Anne Holt (forfatter), Ilse M. Haugaard (oversætter)
Forlag Gyldendal
Udgivet 11 oktober 2013
Genrer Krimier
Serie Vik og Stubø
Nummer i serie 5
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702148978
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

En regnfuld fredag eftermiddag i juli 2011 dør en otte årig dreng i sit eget hjem øjensynligt efter at være faldet ned fra en trappestige. Forældrene er utrøstelige. Kriminalpsykologen Inger Johanne Vik tror som alle andre at dødsfaldet skyldtes en tragisk hjemmeulykke. Kun den purunge og nyuddannede politibetjent Henrik Holme fatter mistanke: Alt var muligvis ikke som det burde være i det resursestærke og tilsyneladende velfungerende hjem på en af Oslos dyreste adresser. Uden erfaring, men med stor viljestyrke og sikker tæft, lykkes det ham at få Inger Johanne med i en efterforskning som skal vise sig at få fatale følger. I skyggen af den nationale katastrofe som ramte Norge den dag Sander døde, forsøger den umage duo at kaste lys over en families beskidte hemmeligheder. Jagten på sandheden om den otteåriges død bliver en brutal konfrontation med fordomme og fortielser, skam og løgne, systemsvigt og menneskelig fornedrelse. SKYGGEDØD er det femte og sidste selvstændige bind i serien om Inger Johanne Vik og Yngvar Stubø. Tidligere bøger i serien er DET SOM ER MIT, DET SOM ALDRIG SKER, MADAME PRÆSIDENT og PENGEMANDEN. Serien er oversat til 25 sprog og solgt i millioner af eksemplarer over hele verden.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Skyggedød

Desværre en uspændende og lidt rodet handling, der slet ikke lever op til forgængerne. Den "overraskende" slutning er helt uden forbindelse med bogens handling - det er lidt for smart at slutte en serie på den måde.