Slip Anerkendelsen løs! (e-bog) af So
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Solveig Hansen (forfatter), Mads Ole Dall (forfatter), Frank Iversen (forfatter), Bente Lynge (forfatter), Vibeke Bastide (forfatter)

Slip Anerkendelsen løs! e-bog

DKK 146
(0)
Appreciative Inquiry (AI) er en ny udviklingsmetode og -tankegang, som gennem læreprocesser tilfører både private og offentlige arbejdspladser nye dimensioner og perspektiver til arbejdet med organisations- og personaleudvikling. Bogen er den første samlede danske fremstilling og diskussion af AI. AI vender så at sige vores opmærksomhed på hovedet. I stedet for at rette blikket mod 'det problematiske' spørger AI metodisk efter historier, fortællinger og erfaringer om, hvad der virker, lykkes...
DKK 146
Undertitel Appreciative Inquiry i organisationsudvikling
Forfattere Solveig Hansen (forfatter), Mads Ole Dall (forfatter), Frank Iversen (forfatter), Bente Lynge (forfatter), Vibeke Bastide (forfatter)
Udgivet 1 januar 2001
Længde 64 sider
Genrer Økonomi og Ledelse, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788778879172
Appreciative Inquiry (AI) er en ny udviklingsmetode og -tankegang, som gennem læreprocesser tilfører både private og offentlige arbejdspladser nye dimensioner og perspektiver til arbejdet med organisations- og personaleudvikling. Bogen er den første samlede danske fremstilling og diskussion af AI. AI vender så at sige vores opmærksomhed på hovedet. I stedet for at rette blikket mod 'det problematiske' spørger AI metodisk efter historier, fortællinger og erfaringer om, hvad der virker, lykkes og giver energi, kreativitet og glæde. Historier, der kan handle om alt fra produkt og serviceudvikling over forretningsgange til trivsel, effektivitet og samarbejde. Filosofien er, at 'bag ethvert problem gemmer sig altid drømmen om noget bedre'. Lad os derfor undersøge drømmen og det vi ønsker skal ske, fremfor at bruge krudtet på det, der 'ikke virker'. Lad os fokusere på, hvad vi vil, i stedet for hvad vi ikke vil! Bogen henvender sig til ledere, medarbejdere og konsulenter, der arbejder med organisations- og forretningsudvikling i såvel privat som offentligt regi. Den giver en fremstilling af metoden og rummer desuden forfatternes egne refleksioner over dens muligheder og rækkevidde, baseret på praktiske erfaringer. Den er skrevet i et let tilgængeligt sprog og er bygget op omkring en række eksemplariske cases, der illustrerer metodens anvendelse i praksis. Forfatterne er alle professionelle konsulenter med længerevarende uddannelser bag sig. Alle med mange års erfaring med organisations-, leder- og personaleudvikling, især inden for den offentlige sektor.