Småhuse - Indretning og funktion (e-b
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Ernst Jan de Place Hansen (forfatter), Anne Kathrine Frandsen (forfatter), Birgit Rasmussen (forfatter), Lars Schiøtt Sørensen (forfatter), Lone Sigbrand (forfatter)

Småhuse - Indretning og funktion (SBi-anvisning #2) e-bog

DKK 220
(0)
SBi-anvisning 253 omhandler generelle krav og anbefalinger til indretning og funktion af nybyggede småhuse i henhold til bestemmelserne i Bygningsreglement 2010 (BR10). Anvisningen gælder også for bygninger udført efter BR15, da der i forhold til BR10 ikke er ændret i bestemmelserne, som anvisningen knytter sig til. Småhuse omfatter fritliggende og sammenbyggede enfamiliehuse med lodret lejlighedsskel i indtil to etager samt eventuelt kælder. Det omfatter også kæde- og rækkehuse samt sommerh...
DKK 220
Forfattere Ernst Jan de Place Hansen (forfatter), Anne Kathrine Frandsen (forfatter), Birgit Rasmussen (forfatter), Lars Schiøtt Sørensen (forfatter), Lone Sigbrand (forfatter)
Forlag SBI-Forlag
Udgivet 24 september 2015
Længde 142 sider
Genrer Økonomi og Ledelse, Faglitteratur
Serie SBi-anvisning
Nummer i serie 2
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788756316910
SBi-anvisning 253 omhandler generelle krav og anbefalinger til indretning og funktion af nybyggede småhuse i henhold til bestemmelserne i Bygningsreglement 2010 (BR10). Anvisningen gælder også for bygninger udført efter BR15, da der i forhold til BR10 ikke er ændret i bestemmelserne, som anvisningen knytter sig til. Småhuse omfatter fritliggende og sammenbyggede enfamiliehuse med lodret lejlighedsskel i indtil to etager samt eventuelt kælder. Det omfatter også kæde- og rækkehuse samt sommerhuse. Anvisningen omhandler både indretning af boligen og de nære omgivelser, herunder garager og udhuse, og beskriver de krav og anbefalinger, der er til en boligs funktionalitet og anvendelse. Anvisningen giver også eksempler på, hvordan boligadskillende vægge, etageadskillelser og indvendige vægge i boligen opbygges, så de overholder BR10’s brand- og lydtekniske krav.