Sneglens hus (e-bog) af Hans Schmidt
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
DKK 47 Dagens pris
(0)
Berlingske Tidende gav fem stjerner til "Sneglens hus", der er første bind i Schmidt Petersens krimiserie fra det sønderjyske grænseland. En kold vintermorgen i Sønderjylland bliver et ældre ægtepar fundet brutalt myrdet på en afsidesliggende gård. Den midaldrende kriminalinspektør Carsten Mathiesen fra Aabenraa får overdraget sagen. Da et ældre tysk ægtepar forsøges myrdet syd for grænsen, må Mathiesen samarbejde med den tyske kriminalkommissær Christiane Müller fra Flensborg. Blodsporene fø...
DKK 47 Dagens pris
Forfattere Hans Schmidt Petersen (forfatter)
Forlag C & K Forlag
Udgivet 20 december 2011
Længde 243 sider
Genrer Krimier
Serie Carsten Mathiesen serien
Nummer i serie 1
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788792523556
Berlingske Tidende gav fem stjerner til "Sneglens hus", der er første bind i Schmidt Petersens krimiserie fra det sønderjyske grænseland. En kold vintermorgen i Sønderjylland bliver et ældre ægtepar fundet brutalt myrdet på en afsidesliggende gård. Den midaldrende kriminalinspektør Carsten Mathiesen fra Aabenraa får overdraget sagen. Da et ældre tysk ægtepar forsøges myrdet syd for grænsen, må Mathiesen samarbejde med den tyske kriminalkommissær Christiane Müller fra Flensborg. Blodsporene fører dem længere og længere ind i grænselandets betændte fortid på jagt efter en nådesløs morder. Hans Schmidt Petersen (f. 1962) er opvokset som en del af det tyske mindretal i Sønderjylland, men bor i dag i Berlin. Han fik debutantprisen i 1993 for sin første roman. "Sneglens hus" er hans første krimi om kommissær Carsten Mathiesen fra Aabenraa og hans kvindelig tyske kollega Christiane Müller fra Flensborg.

5 ud af 6

Det er svært at få hænderne ned efter at have læst »Sneglens hus« af Hans Schmidt Petersen. Endelig en krimi der går lige i flæsket på dansk selvforståelse.