Snehvide skal dø (e-bog) af Nele Neuh
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Nele Neuhaus (forfatter)

Snehvide skal dø e-bog

DKK 102
(3)
På en regnfuld novemberaften bliver politibetjenten Pia Kirchhoff og hendes kollega Oliver von Bodenstein kaldt ud til et mistænkeligt trafikuheld. En kvinde er faldet ned fra en gangbro, blevet påkørt af en bil og er kommet slemt til skade. Kvindens navn er Rita Cramer. Og Pias og Olivers søgen efter hvem hun var, leder dem til den lille landsby Altenhain, hvor Rita Cramer boede. Det viser sig, at byen gemmer på flere mysterier, der er knyttet til hende. Elleve år tidligere forsvandt to sytte...
DKK 102
DKK 104
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Nele Neuhaus (forfatter), Jacob Jonia (oversætter)
Forlag People'sPress
Udgivet 15 juni 2016
Længde 452 sider
Genrer Krimier, Thriller og Spænding, Romaner, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur, Krimier
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771374964
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

På en regnfuld novemberaften bliver politibetjenten Pia Kirchhoff og hendes kollega Oliver von Bodenstein kaldt ud til et mistænkeligt trafikuheld. En kvinde er faldet ned fra en gangbro, blevet påkørt af en bil og er kommet slemt til skade. Kvindens navn er Rita Cramer. Og Pias og Olivers søgen efter hvem hun var, leder dem til den lille landsby Altenhain, hvor Rita Cramer boede. Det viser sig, at byen gemmer på flere mysterier, der er knyttet til hende. Elleve år tidligere forsvandt to syttenårige piger sporløst, og den mand, der dengang blev dømt for forbrydelsen, er Rita Cramers søn, Tobias. Han er netop blevet løsladt. Pia og Oliver mødes af en mur af tavshed i lillebyen. Og da endnu en ung pige forsvinder, begynder det at ligne en gentagelse af fortidens synder. Hvem der står bag, har byens beboere en klar mening om, og de er ikke bange for at tage sagen i egen hånd. SNEHVIDE SKAL DØ er en kringlet krimigåde og karakterbåren page-turner om hævn, sladder og det, der skjuler sig bag facaden. Bogen er den første bog på dansk i serien om politibetjentene Pia Kirchhoff og Oliver von Bodenstein.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Ikke helt overbevisende...

Denne krimi er hurtig læst og bestemt god underholdning, men man sidder tilbage med en fornemmelse af, at historien ikke er helt troværdig.

Spændende tysk krimi

En super spændende krimi der gør at bogen er svær at lægge fra sig. En mindre by hvor alt absolut ikke er lykke og idyl. Hvor mange lyver og holder hånden over hinanden. En velskrevet krimi. Glæder mig til at læse mere af denne forfatter.