SØBY'S KAGER PÅ PINDE (e-bog) af Anne
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Annette Søby (forfatter), Ida-Marie Søby (forfatter), Magnus Søby (forfatter), Oliver Søby (forfatter)

SØBY'S KAGER PÅ PINDE e-bog

DKK 94 Normal pris: DKK 125Du sparer: 25 %
(0)
Hop med på den sidste nye trend indenfor kage-kunst - nemlig POPCAKES! "Søby's kager på pinde" er små kugler af kage som er blandet med creme og sat på pinde. Kagerne dyppes i smeltet chokolade og dekoreres med nødder, krymmel eller andet. Din kreativitet udfordres og kun din fantasi sætter grænser. Kagerne er nemme at lave og det er sjovt og hyggeligt, at have børnene med til at lave dem og ikke mindst at dekorere dem. Vi har lavet 25 forskellige opskrifter på POPCAKES. F.eks. er der opskr...
DKK 94 Normal pris: DKK 125Du sparer: 25 %
Undertitel Popcakes
Forfattere Annette Søby (forfatter), Ida-Marie Søby (forfatter), Magnus Søby (forfatter), Oliver Søby (forfatter), Jens Eichler Lorenzen (redaktør)
Udgivet 31 marts 2012
Længde 63 sider
Genrer Mad og Gastronomi, Sundhed, Livsstil og Fritid
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788792875457
Hop med på den sidste nye trend indenfor kage-kunst - nemlig POPCAKES! "Søby's kager på pinde" er små kugler af kage som er blandet med creme og sat på pinde. Kagerne dyppes i smeltet chokolade og dekoreres med nødder, krymmel eller andet. Din kreativitet udfordres og kun din fantasi sætter grænser. Kagerne er nemme at lave og det er sjovt og hyggeligt, at have børnene med til at lave dem og ikke mindst at dekorere dem. Vi har lavet 25 forskellige opskrifter på POPCAKES. F.eks. er der opskrifter på POPCAKES med lakrids, Daim, CocaCola og skumfiduser, hyldeblomst og mandler, citron og mange flere... Så hop med på trenden - bliv populær - og lav POPCAKES næste gang du holder fødselsdagfest, får gæster eller bare til almindelig hyggedag! 62 sider, farveillustreret og med stift bind. Om forfatterne: Annette Søby har udgivet flere kogebøger der henvender sig til de kropbevidste med en sød tand, den yngre generation, som skal til at lære at lave mad selvstændigt og dem der gerne vil have sund mad til billige penge. Sidste nye skud på stammen er "Søby's kager på pinde", som Annette har lavet sammen med sine tre børn: Oliver, Magnus og Ida-Marie. (Bogen kan også købes med spiralryg, ISBN 978-87-92801-66-1, kr. 179,95).