Sociale organisationer i en omstillin
Tilføj til ønskeliste
Tina Bømler (forfatter), Tina Bømler (forfatter), Allan Christensen (forfatter), Peter Kragh Jespersen (forfatter), Janne Seemann (forfatter), et al (forfatter)

Sociale organisationer i en omstillingstid e-bog

DKK 184
(0)
Sociale organisationer i en omstillingstid er en grundbog i organisationsteori, der henvender sig til studerende på socialrådgiver- og øvrige social- og sundhedsuddannelser. Med praktiske eksempler hentet fra social- og sundhedssektoren, beskriver bogen organisationsudviklingen og rammerne for det sociale arbejdes praksis.   Bogen foreligger her i en nyredigeret og gennemarbejdet 3. udgave, hvor ændringer og justeringer som den nye kommunalreform har ført med sig er indarbejdet i bogen.   Org...
DKK 184
Undertitel Grundbog i organisationsteori til social- og sundhedsuddannelserne
Forfattere Tina Bømler (forfatter), Tina Bømler (forfatter), Allan Christensen (forfatter), Peter Kragh Jespersen (forfatter), Janne Seemann (forfatter), et al (forfatter)
Udgivet 1 januar 2008
Længde 217 sider
Genrer
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788741252322
Sociale organisationer i en omstillingstid er en grundbog i organisationsteori, der henvender sig til studerende på socialrådgiver- og øvrige social- og sundhedsuddannelser. Med praktiske eksempler hentet fra social- og sundhedssektoren, beskriver bogen organisationsudviklingen og rammerne for det sociale arbejdes praksis.   Bogen foreligger her i en nyredigeret og gennemarbejdet 3. udgave, hvor ændringer og justeringer som den nye kommunalreform har ført med sig er indarbejdet i bogen.   Organisationsteori og kendskab til forskellige organisationsformer er et vigtigt værktøj i praktisk socialt arbejde. Hvordan en socialforvaltning eller et sygehus er organiseret, og hvilke samarbejdskonstellationer, der er, har en væsentlig indflydelse på, hvordan klienterne eller patienterne bliver betjent, og hvordan medarbejderne trives.   Bogen indeholder både klassisk og moderne organisationsteori og praksis, og forfatterne har udvalgt mange praktiske eksempler fra social- og sundhedssektoren.   Tina Bømler er lektor ph.d. ved Aalborg Universitet og underviser i organisationsteori på den sociale kandidatuddannelse.