Sød musik (e-bog) af Marilyn Jordan
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Marilyn Jordan (forfatter)

Sød musik (Juvelen #2) e-bog

DKK 106
(0)
For at bevise, at det drømmehus, hun har tegnet, er ideelt for ethvert moderne par, har forskeren Lily Matthews brug for det sidste afgørende; en mand i huset, der kan være med til at bevise hendes teori. Men det skal være en mand, der er indforstået med, at der er tale om et absolut platonisk arrangement! Heldigvis kender Lily en mand i sin omgangskreds, der er perfekt til formålet, nemlig komponisten Nick Donahue. Han har brug for fred og ro til at færdiggøre sin symfoni, og udsigten til ...
DKK 106
Forfattere Marilyn Jordan (forfatter), Bonnie Lis Nielsen (oversætter), Lise Schultz Lorentzen (oversætter), Birte Kaae (oversætter), Anne-Marie Høgdall (oversætter)
Udgivet 1 maj 2018
Længde 190 sider
Genrer Romantik, Romaner, Skønlitteratur, Romantik og Erotik
Serie Juvelen
Nummer i serie 2
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711667125
For at bevise, at det drømmehus, hun har tegnet, er ideelt for ethvert moderne par, har forskeren Lily Matthews brug for det sidste afgørende; en mand i huset, der kan være med til at bevise hendes teori. Men det skal være en mand, der er indforstået med, at der er tale om et absolut platonisk arrangement! Heldigvis kender Lily en mand i sin omgangskreds, der er perfekt til formålet, nemlig komponisten Nick Donahue. Han har brug for fred og ro til at færdiggøre sin symfoni, og udsigten til at bo huslejefrit sammen med en smuk kvinde, passer ham fint. Især da det viser sig, at Lily bliver hans største inspiration. Når han spiller på Lilys hjertestrenge, fyldes Lilys drømmehus med mere end musik - det bliver til kærlighedens rapsodi. Marilyn Jorden er pseudonym for Lynn Lochart en anglo-amerikansk forfatter, der er kendt for sine romanceromaner.