Søde løfter (e-bog) af Shannon Anders
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Shannon Anderson (forfatter)

Søde løfter (Juvelen #3) e-bog

DKK 75
(0)
Nancy O'Sullivan elsker sin singletilværelse i New York. Brudeslør, søde løfter og evig kærlighed er ikke noget for hende – indtil Liam Knightly dukker op. Den flotte, irske tømrer skal sætte hendes mosters hus i stand. Og Liam har ikke spor imod, at mosteren prøver at føre de to sammen. En smuk kvinde som Nancy er en behagelig – og meget sexet – adspredelse. Hvis han nu kan overtale hende til at slappe lidt af – måske gå ud og få en øl på den lokale bar – vil han føle sig som en meget heldig...
DKK 75
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Shannon Anderson (forfatter), Bonnie Lis Nielsen (oversætter), Lise Schultz Lorentzen (oversætter), Birte Kaae (oversætter), Anne-Marie Høgdall (oversætter)
Udgivet 30 januar 2018
Længde 190 sider
Genrer Romantik, Romaner, Skønlitteratur, Romantik og Erotik
Serie Juvelen
Nummer i serie 3
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711823170
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Nancy O'Sullivan elsker sin singletilværelse i New York. Brudeslør, søde løfter og evig kærlighed er ikke noget for hende – indtil Liam Knightly dukker op. Den flotte, irske tømrer skal sætte hendes mosters hus i stand. Og Liam har ikke spor imod, at mosteren prøver at føre de to sammen. En smuk kvinde som Nancy er en behagelig – og meget sexet – adspredelse. Hvis han nu kan overtale hende til at slappe lidt af – måske gå ud og få en øl på den lokale bar – vil han føle sig som en meget heldig mand. At dømme ud fra udtrykket i hendes øjne kan hun ikke sige nej. Og hvis Liams held varer ved, vil han snart kunne tage hende i sine arme og løbe afsted med hendes hjerte. Shannon McKenna er en amerikansk forfatter, der er kendt for at skrive medrivende og spændingsfyldte romaner. Hun har blandt andet udgivet romanerne "Behind Closed Doors" (2002), "Tasting Fear" (2009) og "Fatal Strike" (2013). Før disse udgivelser skrev McKenna fem romancer udgivet mellem 1996 og 2000 under pseudonymet Shannon Anderson. Disse romaner viser tydeligt det stilskifte, som McKenna foretog, efter at have skrevet en novelle ("Something Wild") til den erotiske novellesamling "All Through the Night" (2001).